Detinguts tres joves per una pallissa brutal a la sortida d’una discoteca de l’Eixample

Els Mossos d’Esquadra han detingut a tres joves, d’entre 19 i 23 anys, com a presumptes autors d’una agressió violenta a un altre grup de joves a la sortida de la discoteca Twenties el passat mes de juny. Els joves, que van ser detinguts el 31 d’agost, estan en llibertat amb càrrecs. Un d’ells, però, també està investigat com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa per donar una puntada de peu al cap d’un noi que va quedar inconscient a terra, i que li podria haver causat la mort.

Els fets van passar el 27 de juny a la matinada, just quan tancava la discoteca Twenties del carrer de Rosselló, a l’Eixample. Un grup de tres nois i dues noies que esperaven un taxi van rebre una brutal pallissa per part d’un altre grup d’una quinzena de persones sense cap motiu aparent. Els agressors van actuar amb molta violència, colpejant les víctimes fins i tot quan eren a terra indefensos, utilitzant cadenes que duien a sobre i ampolles de vidre d’un contenidor proper. Els detinguts van aprofitar la situació per sostreure les carteres i els mòbils d’alguns dels agredits i van fugir corrent abans que arribés la policia.

Els agredits van presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra. Les imatges enregistrades amb diversos telèfons mòbils han permès a la policia identificar els presumptes autors dels fets.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *