Categories
ELNACIONAL.CAT

Destapat per què Rocío Carrasco i la seva germana Gloria Camila no se suporten

El drama familiar dels hereus de Rocío Jurado segueix sent explotat a Telecinco per recuperar audiència. Agost i el que va de setembre la cadena està sent derrotada per antena 3 i tenen l’arma definitiva: l’estrena de la segona temporada de Rocío, la sèrie venuda com un documental per ocultar el que és: una bona entrevista llarga.

La relació de Rocío Carrasco amb el seu exmarit Antonio David Flores que la va fer caure en la depressió i l’intent de suïcidi, ha quedat clara en 15 capítols. Queda per explicar per què l’hereva universal al testament de la Jurado no es parla amb els seus germans, Gloria Camila i José Fernando, adoptats però a tots els efectes igual de fills de la Jurado.

Rocío Carrasco abraça la seva germana Gloria Camila, al costat Fidel Albiac, GTRES

Per comença a inflar el globus, Telecinco recorre al seu programa de dissabtes: Viva la vida. Expliquen que una de les germanes s’està plantejant una aproximació: Gloria Camila. És la petita però la més madura i vol recuperar el tracte amb la germana gran. I per això el programa explica, per primer cop, de qui és la culpa que les dues germanes ni es parlin.

Ho explica el membre del clan a sou del programa: la madrastra de Gloria Camila, Ana María Aldón, segona esposa de José Ortega Cano. El marit de la Jurado va adoptar els nens colombians amb la folklòrica i la seva actual dona explica que Gloria Camila vol arreglar una baralla que va començar Rocío Carrasco.

Ana María Aldón, Telecinco

Ana María Aldón explica que qui va tallar la relació amb els seus germans adoptats va ser Rocío Carrasco: “Gloria Camila seguía llamando a su hermana, para preguntar por sus sobrinos, y cada vez Rocío Carrasco le da más largas. Fue Rocío Carrasco quien dejó de tener contacto, posponiendo las cosas, diciendo que mejor hablar otro día, y así…”.

Un dels moments més terribles de la docusèrie va ser quan Rocío Carrasco va acusar la seva mare d’haver-se equivocat casant-se amb Ortega Cano. La filla enterrant la memòria de la mare i destrossant el seu padrastre. La filla d’Ortega Cano, Gloria Camila, vol passar sobre aquest dard de mala llet contra el torero i reconciliar-se amb Rociíto.

Ortega Cano i Gloria Camila, pare i filla, GTRES

Els rumors sostenen que la docusèrie ha fet dubtar Gloria Camila de la versió familiar que fins ara li han explicat del distanciament de Rocío Carrasco i empatitzaria amb el patiment de la seva germana per un matrimoni tòxic amb Antonio David que ha destruït una família.

El que ningú no explica és l’altre motiu de la destrossa familiar: els diners. Morta la Jurado, va repartir de manera desigual la seva immensa fortuna i en lloc de fer que els tres fills fossin iguals davant la llei va privilegiar-ne una: la filla biològica. Molt lleig.

El misteri que Telecinco difícilment resoldrà a la 2a temporada de la docusèrie és qui va convèncer la Jurado que no deixés res, excepte la legítima que obliga la llei, als seus dos fills petits, adoptats i discriminats.

Si tota la família Jurado Mohedano detesta Rociíto és perquè com a hereva universal al testament s’ho va quedar gairebé tot. Sempre són els diners.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *