Categories
E-NOTICIES.COM

Desencís indepe

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha reconegut en una entrevista al Via Lliure de Rac1 que hi ha poca gent apuntada als busos. “Aquest any els autocars no són gaire bon indicador de l’èxit de convocatòria”, ha detallat

Paluzie ha explicat que “les territorials ens diuen que la gent els assegura que anirà a la manifestació però pel seu compte, amb cotxe particular, per evitar el transport col·lectiu”, però l’entitat encara no té xifra dels tiquets venuts per anar amb autocar perquè “a molts llocs s’han començat a vendre ara”.

L’entitat, que es reunirà aquesta setmana amb Salut i Interior per ultimar les mesures sanitàries, manté la mobilització tal com estava prevista, però intentarà que la gent “se situï per trams en funció de la comarca de procedència per evitar que es concentri en un sol punt”. “Les manifestacions de l’ANC no es presten al fet que es produeixin incidents com els que hem vist aquest estiu”, ha exposat.

La presidenta de l’Assemblea ha reconegut que “ja el 2019 es va començar a notar el desencís que hi havia amb els partits polítics i amb el fet de no tenir un horitzó a curt termini”. “Tot i això, aquest any veiem la Diada com la represa: ens hem de tornar a mobilitzar per la independència, i ho farem en un context de sortida relativa de la pandèmia i amb un panorama polític que no està gens aclarit, perquè continuem sense full de ruta. Creiem que, amb tot això, és important reprendre el cicle de mobilitzacions”, ha defensat.

Finalment, Elisenda Paluzie ha dit que “no n’esperem res de la taula”. “Hi ha el risc que es doni una falsa imatge d’estabilitat, mentre la repressió continua. La nostra agenda continua sent activar la mobilització popular”, ha conclòs.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *