Categories
beteve.cat

Descontrol familiar al Grec amb Xiula

‘Descontrol Mparental’ és l’espectacle que el grup d’animació musical Xiula presenta dins de la programació familiar del Grec. De fet, està basat en el cançoner del disc homònim i, com és habitual en la trajectòria del grup, combina sonoritats contemporànies amb un vessant crític i reflexiu sempre amanit amb humor i molta interacció amb el públic.

Per aquesta ocasió especial, el grup ha aplegat amigues i amics del món de la música i l’escena per parlar-nos de la criança i la vida familiar des d’una perspectiva terapèutica i divertida. Els missatges emotius i l’electrònica es troben en aquest muntatge en què participen noms com Suu, Manu Guix, Beth Rodergas, Clara Peya, Selma Bruna, Ivette Nadal, Alba Florejachs, Jordi Coll, José Pérez, Marta Tomasa i Ivan Labanda.

Xiula va néixer el 2014 per revolucionar la música pensada per al públic infantil i juvenil amb ritmes contemporanis com el reggae, el hip-hop o el dubstep. Entre els seus components hi ha treballadors socials i l’esperit reivindicatiu i educatiu del grup és un dels seus trets definitoris. Els components actuals de la formació són Rikki Arjuna, Jan Garrido, Adrià Heredia, Marc Soto, David Bernal i Gisela Martínez.

Un concert que vol funcionar com a sessió terapèutica i aconseguir que mares i pares se sentin reflectits i reflexionin sobre les situacions que es plantegen damunt l’escenari. Com sempre a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, Xiula mirarà de remoure les emocions d’aquest espectacle que es retransmetrà en directe per betevé diumenge 4 de juliol a les 19.30 h.

Informació de servei

Creació : XiulaLletra i música: XiulaMúsics i educadors: Rikki Arjuna, Jan Garrido, Adrià Heredia, Marc Soto, David Bernal i Gisela MartínezProducció: Paula GranjaDisseny del so: Aitor GonzálezDisseny de la il·luminació: Arnau PardoDisseny artístic: Xavi OribeHoraris 4 juliol a les 19.30 hEspai: Teatre GrecDurada: 80 minutsPreu: 12 €

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *