Descomunal estripada d’Abellán contra Florentino i la premsa esportiva de Madrid

José Antonio Abellán, el periodista acusat públicament per Florentino Pérez d’haver filtrat els àudios que aquests dies està publicant El Confidencial, va afirmar ahir que aquest dimecres anava a donar la seva versió dels fets. I vaja si ho ha fet.

Segons Florentino Pérez, en un comunicat publicat pel Reial Madrid, “les frases reproduïdes es pronuncien en converses gravades clandestinament pel Sr. José Antonio Abellán, que fa molts anys que intenta vendre-les sense èxit.”

A més, el president del Reial Madrid considera que tota la polèmica sobre els àudios, gravats majoritàriament el 2006, es deu a una conspiració en contra seva per ser un dels promotors de la Superlliga.

José Antonio Abellán, en una imatge promocional / La Jungla Radio

Abellán carrega contra Florentino Pérez i la premsa de Madrid

I Abellán no ha deixat canya dreta, carregant durament contra Florentino Pérez i contra un sector de la premsa de Madrid. “Això és un maleït carrusel. Els mateixos que llavors menjaven polles i mamadors professionals que surten de nit. Estava jo més tranquil amb els meus gossos i explota això… Tot això està publicat en un llibre l’abril del 2015”, ha començat Abellán.

“El pitjor és tornar a estar en la primera línia del periodisme esportiu… Que hi ha gent molt bona… Però hi ha un gran nombre de menjapolles, de mamadors professionals. Em diuen que Alfredo Relaño ha escrit una cosa sobre mi, que Relaño pensava que estava jubilat, no sabia que escrivia encara. No crec que sigui ell el que escriu. És una mòmia. Estarà escrivint un xaval jove, però utilitzen la firma de Relaño, que és molta firma, són molts anys. Però fixeu-vos que en aquells anys fins i tot l’As tenia un paio per fer-li palles al gos de Florentino. Tu creus que diria això si fos mentida o si no ho pogués demostrar?”

Portada del llibre publicat per Abellán el 2015 / Amazon

Abellán li demana a Florentino un cara a cara

Davant de l’anunci de Florentino Pérez de demandar Abellán, el periodista ha respost amb contundència. “Jo m’assec amb Florentino i que em digui, cara a cara, si jo he intentat vendre uns àudios. Això és mentida. I si té vostè collons, ho demostra. El que ningú no pot dir en la meva vida professional és que jo he mentit. No tinc ni la més remota idea de qui o com han fet arribar això a El Confidencial. Puc imaginar-me diverses opcions, possibilitats. No vull saber-ho. Ho juro, no ho sé”.

“Florentino, m’agradaria que em convidessis on vulguis, a l’hora que vulguis, amb tots els teus menjapolles: Tomás Roncero, Siro López, Iñaki Cano… A tots, amb tu vestit de reina mora. Em preguntes, et pregunto i aclarim”, ha prosseguit un Abellán desencadenat. “Roncero li feia palles al gos de Florentino. Jo els anomenava menjapinsos perquè era el que feien. Florentino sap que no em denunciarà mai”.

Casillas i Florentino Pérez / Reial Madrid

Crítica brutal a un sector de la premsa de Madrid

El llibre a què tantes vegades fa referència Abellán és Assalt al Reial Madrid: Diari de 838 dies i nits al límit, publicat el 2015, i el qual, segons el periodista, va tenir menys difusió per ordre del president del Reial Madrid. “Quan es publica el llibre, Florentino es reuneix amb la seva cort de confiança, les seves mans dures. Es reuneixen amb assiduïtat. Antonio García Ferreras, Eduardo Inda, etc. Era un sopar, i Florentino, posseït pel diable, diu: ‘Collons, el llibre s’ha publicat ja. Abellán és un fill de p***. Tot el que posa és mentida, m’el fo***** i el ficaré a la presó. Tots callats, mirant a terra, i Inda li va dir: ‘Un moment, Florentino, que el llibre no explica ni una sola mentida, això t’ho dic jo quel’he llegit'”.

I Abellán prossegueix: “Si analitzes als milers de monguers que té Florentino pagats perquè li rentin la imatge, que tenen una neurona a tot estirar. No és normal la quantitat de gent que mata el missatger. En altres països, ningú no critica el missatger”.

“Em comenten que en els programes nocturns, quatre menjapolles, mamadors professionals que no han donat una notícia en la seva p*** vida, m’han parlat de 12 o 10 de ràdios i televisions que em posaven a parir. Cabró, tapa’t. Saben que estic dormint perquè si no, hauria trucat per dir quatre coses. S’amaguen com s’amaguen quan em veuen en un restaurant. Tu, que no has fet res més en la teva p*** vida que grimpar, que t’han pagat l’escola del teu fill a l’estranger, que has cobrat la teva pasta fixa cada mes, que t’han pagat la droga i les putes. Fa 10 anys que estic callat i em despertareu.

 

Imatge principal: Florentino Pérez, president del Reial Madrid / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *