Categories
ALTAVEU.COM - Andorra

Derrotar morts vivents en un ‘reality show’

¿Participaries en un ‘reality show’ en què guanya aquell jugador que més morts vivents derroti? Aquest és l’objectiu d’‘Undead Arena’, la nova experiència que estrena Zero Latency, la multinacional australiana líder en realitat virtual multijugador, i que estarà disponible a Andorra des d’aquest dimarts a la seu d’aquesta firma, al complex de Caldea.

L’acció d’aquest joc es desenvolupa en un món postapocalíptic on el que queda d’humanitat viu en colònies fortificades envoltades de zombies. El seu principal entreteniment és un programa de televisió retransmès mundialment en què els seus participants es converteixen en veritables estrelles. Però per aconseguir la victòria, en lloc de fer front a obstacles inanimats, s’hauran d’enfrontar a zombies de la vida real.

“Incloure una experiència de realitat virtual com ‘Undead Arena’ és una oportunitat fantàstica, ja que permet als jugadors interactuar entre ells, a el mateix temps que treuen el seu costat més competitiu per ocupar el primer lloc. A més, el seu estil de joc fa que tothom pugui gaudir d’aquesta experiència, el que el converteix en el joc perfecte per a descobrir la realitat virtual”

Premiada amb el guardó a la ‘Millor Experiència de Realitat Virtual’ en els premis ‘Real World XR Awards 2020’, ‘Undead Arena’ és el successor de la popular ‘Zombie Survival’, i s’uneix a Outbreak Origins en l’oferta de temàtica zombi de la companyia. Igualment, a diferència d’aquesta, que transcorre en un entorn urbà, ‘Undead Arena’ es desenvolupa en un escenari de tres pisos envoltada d’un ampli públic que espera ansiós l’espectacle, tot això animat per un entusiasmat presentador.

Amb una mecànica centrada en l’experiència cooperativa d’estil arcade, ‘Undead Arena’ permet a un total de vuit jugadors experimentar un intens combat en què disposen de diverses armes de joc i en el qual interactuar amb la pista serà clau per a la seva supervivència.

“Incloure una experiència de realitat virtual com ‘Undead Arena’ és una oportunitat fantàstica, ja que permet als jugadors interactuar entre ells, a el mateix temps que treuen el seu costat més competitiu per ocupar el primer lloc. A més, el seu estil de joc fa que tothom pugui gaudir d’aquesta experiència, el que el converteix en el joc perfecte per a descobrir la realitat virtual”, comenta Alberto Marcos, el responsable de desenvolupament de negoci de Zero Latency a Europa.

La tecnologia de Zero Latency, operada a Andorra per la societat Virtual Diversió, permet als jugadors moure amb total llibertat per un espai diàfan de més de 200 metres quadrats, sense dependre de cables o connexions. A més, en el context sanitari actual, Zero Latency ha modificat l’algoritme del seu sistema perquè els jugadors puguin jugar amb la màxima seguretat i mantinguin de manera automàtica la distància social, a través d’un avís sonor i visual en cas de trobar-se a menys de dos metres.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: