Categories
beteve.cat

Denuncien un atac islamòfob i racista a una menor de 13 anys a l’estació de metro de Bac de Roda

Un noi ha denunciat, a través de les xarxes socials, que la seva germana, de 13 anys, va ser víctima d’un “episodi de racisme i islamofòbia al metro de Barcelona” aquest dimarts, 14 de setembre. Els fets, segons explica, van tenir lloc a l’estació de Bac de Roda, als voltants de dos quarts de cinc de la tarda. La nena va patir “insults i assetjament”, segons ha assegurat el seu germà, Ahmed Nasser El Alaoui.

Tot el suport, Ahmed. Ja saps que teniu a la vostra disposició l’Oficina No Discriminació per denunciar-ho.

Una abraçada i espero que la teva germana es recuperi ben aviat.

— Marc Serra Solé (@MarcSerraSole) September 15, 2021

Nasser, que és portaveu de l’associació Joventut Multicultural Musulmana, ha fet una crida a la gent que va presenciar els fets per si li poden enviar imatges o bé s’ofereixen a fer de testimonis, de cara a possibles accions de tipus penal. El noi, que demana que es comparteixi el seu missatge, diu que li consta que hi va haver altres passatgers que van defensar la seva germana.

El regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, és una de les persones que han retuitejat la piulada i, fins i tot, l’ha comentada. Serra ha expressat a l’Ahmed “tot el suport” i li ha recordat que tenen a la seva disposició l’Oficina per la No Discriminació per denunciar els fets.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *