Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

Denuncien que la UPC imparteix en castellà assignatures ofertes en català

L’estudiant de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Joan Rauet Munté, ha denunciat al seu compte de Twitter que la seva facultat imparteix en castellà una assignatura oferta únicament en català a la guia docent del curs 2021-2022. Rauet ha exposat davant de la resta de l’aula aquesta incongruència, que les classes fossin en llengua castellana. El professor li ha contestat que “era gallec, professor associat, i que malgrat porta 14 anys a Catalunya, encara no s’atrevia amb el català”.

L’alumne dirigeix la queixa no contra el professor, sinó contra la UPC a qui acusa d’incloure “mentides en algunes guies docents, i cap al rectorat que fa menys d’un mes es comprometia a assegurar l’ús del català a les aules, i avui tot és paper mullat”.

Plataforma per la Llengua ja ha ofert a Joan Rauet Munté assessorament per presentar una queixa formal contra la Politècnica.

 

Hola, torno a ser jo. Aquesta tarda he tingut la 1a classe d’Organització de la Producció, ofertada únicament en català. I sabeu què? QUE TAMBÉ ERA EN CASTELLÀ! @la_UPC @UPCVilanova pic.twitter.com/iQLzGdWXYg

— Joan Rauet Munté (@joanrauet) September 14, 2021

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *