Categories
E-NOTICIES.COM

Denuncien que la Generalitat no s’ha fet càrrec dels militars desplaçats al Cap de Creus

Un usuari de Twitter pilot de Boeing 737 i expilot 43 Grup de Forces Aèries, segons explica al seu perfil, ha denunciat que la Generalitat no s’ha fet càrrec de l’allotjament i menjar dels militars desplaçats a l’incendi del Cap de Creus.

Vergonzoso lo que ha pasado en el incendio de Cap de Creus:
Cuando la tripulación de un avión del 43 Grupo pernocta fuera de su base para actuar en un incendio, la comunidad autónoma se hace cargo de su alojamiento, cena y traslados hotel-aeropuerto.

— TorpeGun (@torpegun) July 20, 2021

“El que no és normal, és anar a apagar l’incendi del Cap de Creus, i haver d’anar caminant a l’hotel i pagar l’habitació de la teva butxaca perquè la Generalitat no ha volgut fer-se càrrec”, ha manifestat l’usuari a través de Twitter.

“Quan la tripulació d’un avió del 43 Grup pernocta fora de la seva base per actuar en un incendi, la comunitat autònoma es fa càrrec del seu allotjament, sopar i trasllat hotel-aeroport. És part de l’acord entre el Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, el Ministeri de Defensa i les autonomies”, ha explicat a través de diverses piulades.

“Si els pilots en lloc de militars espanyols haguessin estat de la Securité Civile francesa com reclamaven, haurien fet el mateix?”, s’ha preguntat l’usuari en relació amb la polèmica creada després que l’Estat decidís no demanar a França la intervenció d’hidroavions.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *