Denúncia de Toni Clapés pel que veu en una popular zona de Barcelona: “Un any”

A les xarxes socials hi ha cabuda per a gairebé tot. Fotografies de tota mena, confessions, reflexions i denúncies, entre d’altres coses. I això últim és el que Toni Clapés, presentador del programa Versió RAC1, ha fet a través del seu compte de Twitter. El de Barcelona s’ha valgut d’una imatge per denunciar un detall que des de fa un any porta veient al freqüentat carrer Gran Via de la capital catalana, molt a prop de la coneguda Plaça Universitat. De què es tracta?

Toni Clapés, TV3

Toni Clapés, TV3

Dimarts 2 de març, pocs minuts faltaven per les deu del matí. El locutor de ràdio català comparteix amb els seus seguidors un fet que l’inquieta, l’incomoda i el pertorba, com diria Esperanza Gracia. Una fotografia i un breu missatge, de tot just dues línies, és tot el que Clapés necessita per dir el següent:

Un enorme forat en una de les voreres de Gran Via, tapat per una placa de metall i trossos de fusta i envoltat per diferents tanques, per evitar que la gent s’apropi fins a la zona. Alguns dels comentaris que ha rebut són els següents:

Malgrat els missatges, molts d’ells irònics, el cert és que ningú de l’equip de Ada Colau s’ha manifestat sobre el tema per respondre al gran dubte de Toni Clapés, de per quin motiu porta aquest forat al terra des de fa un any. O 365 dies, que és el mateix. Diuen que ara arribarà un temporal marcat per la pols del Sàhara. Es tracta d’un possible refugi per als vianants que es trobin per la zona? La cruïlla de Gran Via amb Plaça Universitat està d’enhorabona. Un any no es fa tots els dies.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *