Categories
ELNACIONAL.CAT

Decathlon té un sistema que converteix la motxilla del teu fill/a en reflector

Has de saber que Decathlonun sistema que converteix la motxilla del teu fill o filla en reflector si li permets sortir una mica tard. Com tots sabem, les sortides nocturnes no poden ser evitades i menys quan es té una vida molt ocupada, i això ens afecta a tots, fins i tot als nostres nens.

Per aquesta raó, Decathlon ens ofereix aquest nou sistema per convertir la motxilla normal del nostre fill en una motxilla reflectora que sigui fàcilment visible per conductors en les hores nocturnes. Un dels millors sistemes que trobaràs actualment al mercat per garantir la seguretat del teu fill mentre camina de nit.

Deixa d’estar preocupat i en coneix més d’aquest sistema reflector de Decathlon, ja que et convidem a fer-ho aquí mateix sense cap tipus d’inconvenients. No estàs disposat a comprar una motxilla reflectora amb un preu desorbitat? Compra aquest sistema reflector a un molt baix preu.

Funda de motxilla reflectora i impermeable

Cobreix tota la teva motxilla amb aquesta funda impermeable de gran qualitat fabricada amb materials resistents i duradors. Permet cobrir motxilles amb una mida màxima de fins a 30 litres, el que la fa una funda increïble per a la motxilla del nostre fill. Malgrat ser tan funcional, no és difícil de col·locar i funciona veritablement de meravella.

Motxilla de Decathlon

El seu color groc el fa ser fàcilment visible tant de dia com de nit, i es converteix en un dels millors sistemes reflectors del mercat. Ocupa molt poc espai i és bastant fàcil de guardar, per la qual cosa portar-la a la motxilla no serà una incomoditat en l’absolut.

A part de ser perfectament reflector, té molt bona impermeabilitat contra pluges lleugeres, ajudant així que no es mulli tant la teva motxilla. En resum, és una funda espectacular amb doble funcionalitat que ens ajudarà tant a ser vistos com a mantenir la nostra motxilla a prop en petits plovisquejos.

És fàcil de guardar gràcies a la seva bola de guardat fàcil, per la qual cosa no incomodarà el teu fill, així que no esperis més i aconsegueix aquesta funda de motxilla reflectora de Decathlon per al teu fill, la qual està fabricada amb veritables materials de qualitat i que li brindarà la seguretat que el teu nen o nena necessita en caminar per carrers amb poca llum durant les nits.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *