Categories
ELNACIONAL.CAT

Decathlon té el casc de bicicleta del futur: és plegable

Anar en bicicleta o patinet per cobrir els desplaçaments diaris és una tendència que ha pujat notablement en els últims anys. Sobretot des que va esclatar la pandèmia del coronavirus. Són molts i moltes els qui prefereixen optar per evitar les aglomeracions dels transports públics, o que decideixen deixar el cotxe a casa atès el preu dels aparcaments.

A més, avui dia existeixen nombroses opcions en patinets i bicicletes plegables, amb la qual cosa no es converteixen en un problema a l’hora de guardar-lo quan arribes al teu punt de feina o a casa, amb la qual cosa no acaba sent una molèstia.

Decathlon soluciona el problema de guardar el casc doni-la bicicleta

Però, què passa amb el casc? De vegades tenim on penjar-lo, però en ocasions tenim problemes perquè no sigui una molèstia per l’oficina o pel menjador de casa. Un problema a què pots trobar una solució a Decathlon.

La multinacional d’articles esportius ‘low cost’ té al seu catàleg un casc fabricat per Closca que mai no serà una molèstia, ja que és plegable, passant a ocupar un 45% de l’espai habitual. Aquest casc compta amb els certificats EN1078 i CPSC, el que garanteix dissipació de l’impacte en cas d’accident. I el seu preu és de 69,90 euros.

Lleuger i segur

Aquest casc a la venda a Decathlon es diu Helmet Loop i cobreix la part més sensible del cap, protegint-la d’impactes en cas de tenir un accident. Segons anuncia el fabricant, gràcies als micromoviments, l’impacte es reparteix per la superfície del casc. A més, compte amb un sistema de plegat que, en cas de col·lisió, es bloqueja.

Així mateix, aquest casc disponible a Decathlon és per a homes i dones. I el que passi a ocupar el 45% de l’espai et permetrà guardar-lo a la motxilla o la bossa mentre no l’utilitzes.

Quant al seu disseny, compta amb una entrada d’aire la part més sensible del cap que genera un flux d’aire mentre circules. I disposa d’una banda elàstica perquè s’adapti al capdavant a la perfecció.

I si t’agrada la personalització, has de saber que està disponible fins i tot en 15 colors diferents, amb la qual cosa serà difícil que no en trobis un que combini amb la teva bicicleta o el teu patinet.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *