De ser el nou Pep Guardiola del Barça, a acabar apartat per un escàndol amb dones en un hotel

Xavi Simons, format a la Masia del Barça i actualment al Paris Saint-Germain, juntament amb els jugadors de l’Ajax Ar’jany MarthaNaci ÜnüvarRio Hillen, i Mimeirhel Benita del Feyenoord, han estat expulsats de la concentració amb la selecció dels Països Baixos sub-19, segons explica The Telegraph.

Expulsió per protocol

El motiu hauria estat que els futbolistes haurien portat diverses noies a les habitacions de dos d’ells a l’hotel de concentració. Una acció que incompleix les normes dels protocols que Covid, i que automàticament suposa l’expulsió dels implicats de la concentració.

D’aquesta manera s’explica el perquè els futbolistes en qüestió no van estar presents en el partit del passat dilluns en el qual la selecció dels Països Baixos sub-19 va perdre per 0-3 contra Itàlia. Una decisió complicada per al seleccionador Bert Konterman, que d’aquesta manera perd alguns dels seus millors futbolistes.

Xavi Simons durant un partit del PSG / EuropaPress

Segons la mateixa informació, els que haurien convidat les noies eren Martha i Benita, tot i que més tard, després d’escoltar el soroll que feien, Simons, Hillen i Ünüvar van passar per l’habitació. Després, tot i tornar al cap de poco cap a les seves habitacions, van ser caçats per un membre del personal de l’equip neerlandès.

Tot i no confirmar exactament aquesta versió, segons informen mitjans neerlandesos, un portaveu de la Federació dels Països Baixos ha confirmat l’expulsió dels jugadors: “És cert que Bert Konterman va expulsar a aquests jugadors per incompliment del protocol. Martha, Benita, Ünüvar, Hillen i Simons han trencat la bombolla de l’equip i, per tant, van ser enviats de tornada als seus clubs”. Però també ha afegit que “per prevenir el contagi dins dels equips nacionals existeixen protocols. S’està creant l’anomenada ‘bombolla del futbol’ i també s’estan realitzant proves. D’aquesta manera, la possibilitat de contagis dins d’un equip és mínima”.

Xavi Simons disputant una pilota durant un partit del PSG / EuropaPress

El passat blaugrana de Xavi Simons

Xavi Simons, un vell conegut pels culers, era una de les estrelles de la Masia, cridat a fer història al club blaugrana per les seves qualitats futbolístiques que l’havien arribat a comparar amb Pep Guardiola, Xavi Hernández o Andrés Iniesta. Tota una vida de blaugrana fins que al juliol del 2019 va abandonar l’entitat culer quan era jugador del Cadet A.

Amb setze anys, el futbolista representat per Mino Raiola, va decidir no renovar amb el Barça i marxar cap al PSG. Polèmic per la seva obsessió de marca des de ben petit, moltes vegades sobreposant les seves xarxes socials al futbol, ha acabat al club parisenc, on ja ha debutat amb el primer equip, i entrena juntament amb Leo Messi o Neymar Jr.

 

Imatge principal: Xavi Simons celebrant un títol amb el Barça / @xavisimons

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *