David Selvas denuncia què li passa quan va amb l’Álvaro de la mà per Barcelona

David Selvas és un dels millors directors, productors i actors de teatre i TV a Catalunya. Inexplicablement surt poc a TV3. L’últim un paper petit a Les de l’hoquei. Moltíssims dels actors de 40 anys catalans surten al mal anomenat culebrot Com si fos ahir (un Friends però sense riure). I es fa estrany que no contractin el millor: Selvas.

Serà perquè el protagonista de Com si fos ahir és Eduard Farelo, germà de Selvas a la mitiquísima Nissaga de poder. Fa 25 anys. Eren el ying i el yang, el germà gran bo, rosset i abandonat, l’Eduard Montsolís, i el germà moreno, Fèlix Montoslís, cocainòman, tèrbol, que practicava sexe amb la tieta Eulàlia i mor assassinat per ella. Selvas és millor actor.

Eduard Farelo i David Selvas a Nissaga de poder, 1996, TV3

David Selvas, un quart de segle més tard, viu amb la seva parella de fa anys, Álvaro Bartolomé  i tenen una filla de 9 anys, Talita Selvas. Els ha ensenyat a tots dos a les seves imprescindibles xarxes socials. De la nena només un braç. Una família de guapos:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by David Selvas (@selvasdavid)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by David Selvas (@selvasdavid)

Al desembre l’actor David Selvas farà 50 anys. Una edat provecta per no tenir por de res. Però ha compartit a twitter una por en el col·lectiu LGTBI a Barcelona.  Els seus amics no poden anar agafats de la mà per l’augment d’agressions homòfobes repugnants a la ciutat.

Per primer cop Barcelona té un alcalde bisexual, l’alcaldessa Ada Colau ho llueix amb orgull, però segueixen agredint homes i dones gais que s’estimen en públic:

Cada vegada sento a mes amics k diuen k no van agafats de la ma pel carrer dels seus novios i marits pequè els hi fa por. A mi encara no em pssa….Heteros, k penseu fer pk ens poguem sentir segurs?

— David Selvas (@David_Selvas) August 9, 2021

Jo si a la nit vaig sol pel carrer i davant meu hi ha una dona, i noto k es fixa amb mi, em canvio de vorera. Per molt gay k sigui soc home i els homes, com a col·lectiu, hem demostrat que som agressors. Es normal k se senti amenaçada.

— David Selvas (@David_Selvas) August 10, 2021

Jo com ha home em sento part del problema de la violència de gènere, encara k no en sigui culpable. Som els homes els k matem a les dones, per tant es normal se sentin amenaçades.

— David Selvas (@David_Selvas) August 10, 2021

David i Álvaro, van de la mà a Barcelona, TV3

David Selvas s’escandalitza amb raó que la ciutat oberta, gayfriendly i mediterrània sigui un perill per als homosexuals: “Amics em diuen que no van agafats de la mà pel carrer dels seus nòvios i marits perquè els fa por. A mi encara no em passa…. Heteros, què penseu fer peruqè ens poguem sentir segurs?”. Doncs quan presenciem una agressió, ajudar a fer-li front.

I un matís, quan una dona va sola per Barcelona també té por. Selvas fa un gest instintiu: “Jo si a la nit vaig sol pel carrer i davant meu hi ha una dona, i noto que es fixa en mi, canvio de vorera. Per molt gay que sigui sóc home i els homes, com a col·lectiu, hem demostrat que som agressors. És normal que se senti amenaçada”. 

Qualsevol home de mitjana edat i corpulent ha sentit aquesta terrible sensació caminant per Barcelona: d’infondre un temor perceptible en una dona que anava sola. Selvas regala un consell que caldrà tenir molt en compte: apartar-se tranquil·lament per acabar amb la por a ser agredida.

Ada Colau, Guàrdia Urbana, Mossos, són els que hauríeu de contestar Selvas. Ada Colau no pot, ha eliminat el twitter per les crítiques.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *