Categories
ELNACIONAL.CAT

Dani Martín commou molt amb el seu atrevit testimoni: “eviteu preguntar-me…”

Les xarxes socials tenen usos dels més diversos. Hi ha els qui en treuen profit per fer negoci i promocionar coses, altres que no paren de pujar fotografies de somni i altres que les utilitzen per fer les seves confessions més dures i atrevides. I precisament això mateix és el que ha fet el cantant Dani Martín durant el matí del divendres 11 de juny. A través del seu compte d’Instagram el vocalista ha commogut a tots amb les seves paraules més sinceres. Un llarguíssim escrit que no ha passat desapercebut per a ningú, fent reflexionar a molts. Prova d’això, la quantitat de comentaris i ‘m’agrada’ que ha rebut en qüestió de molt poc temps. Molt valent. Ho desgranem tot, a continuació.

Dani Martín, GTRES

Era a la platja, però avui he agafat un avió. Feia molt que no pujava a un, sobretot per anar a un lloc meravellós: el lloc on en aquests moments de la meva vida em sento millor, més jo, més tranquil, més feliç“. Així comença el relat que el cantant nascut a San Sebastián de los Reyes ha publicat en el seu compte d’Instagram. Ho ha fet amb una fotografia seva, a bord d’un avió, reposant el seu cap sobre la paret, mentre es tapa la cara amb una mascareta negra i presumeix de l’acolorit tatuatge que té a la mà. “És un lloc on m’encanta parlar i on m’obro en canal. És silenciós, còmode, de vegades passo calor, m’emociono, connecto amb la meva infantesa, amb la meva tristesa, amb les meves carències, els meus errors: en el dia d’avui és el meu paradís“, afegeix, donat pistes als seus seguidors, més de 865.000, sobre el lloc en el qual en el dia d’avui se sent còmode i feliç. “Es diu psiquiatre. És un gimnàs on el cap i les emocions s’equilibren, es desfan nusos, coneixes d’on venen moltes coses“, afirma Dani Martín. La seva confessió més atrevida i aplaudida, a continuació:

Perfil d’Instagram de Dani Martín

No em considero ni referent, ni algú que intenti influir ni explicar què ha de fer cadascú en la seva vida, ni històries d’aquestes. Tampoc no m’he menjat Buda, ni he deixat de ser l’ésser errant que sóc“, escriu l’artista, sabent que el seu valent discurs potser ajuda algunes persones a seguir els seus passos i també anar al psiquiàtric. “Tampoc tinc cap malaltia mental diagnosticada, ni busco suport amb aquest text, només sóc algú que avui vomita això aquí perquè així m’ha sortit en pujar-me a l’avió“, confessa més clar que mai. Un text en el qual Dani, malgrat la seva valentia per parlar de la realitat sense embuts, assegura sentir-se “molt bé“. Per això aclareix: “evitin preguntar-me “però Dani, estàs bé?” “però, què t’ha passat?”. M’ha passat la vida i m’està passant, i tant de bo que em segueixi passant, perquè sóc viu, ple d’imperfeccions i de feina per fer“. Amb tot, el que fos líder de la banda ‘El canto del loco’, sentència que els psiquiatres “no només mediquen a les persones, també fan feines meravellosos per ordenar els trasters que tenim dins cada un, plens de coses desordenades, mal ubicades, amb pols, i t’ensenyen a desfer-te d’altres que guardem i no necessitem“. Una paraula: brillant.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *