Cuixart eclipsa Junqueras

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, ha eclipsat el president d’Esquerra, Oriol Junqueras, i altres dirigents del procés que van compartir presó, durant aquesta Diada. Cuixart ja va ser rebut com un heroi a la capçalera de la manifestació quan va arribar i, de fet, es va comportar quasi com una estrella de rock animant als assistents com mostra el vídeo.

????Pocs minuts abans de començar la manifestació de la Diada Nacional de Catalunya a Barcelona, el president d’@omnium @jcuixart abraça emotivament els membres del consell @lluis_llach i @epaluzie (@assemblea) la capçalera de la concentració ???? pic.twitter.com/XPugEqhnmF

— Consell per la República Catalana (@ConsellxRep) September 11, 2021

Junqueras, en canvi, va fer un discurs al Fossar de les Moreres a la vigília de l’Onze de Setembre davant de només unes 200 persones i de tan sols uns cinc minuts de durada. A més va ser increpat amb crits de “botifler” per independentistes més radicals, pel suport d’Esquerra a la mesa de diàleg. L’endemà, a Rafael Casanova, també va haver de patir crits i insults d’un sector minoritari del públic.

Cuixart ja va tenir molt de protagonisme durant el judici al Suprem quan, en el seu torn, va anunciar allò de “ho tornarem a fer”. El Tsunami Democràtic també va prendre el nom d’una expressió del president d’Òmnium.

En la seva arribada a la capçalera de la manifestació de la Diada, Cuixart va animar a tots als assistents alçant els braços mentre la gent l’aplaudia. El líder d’Òmnium es va saludar efusivament amb Lluís Llach, membre del Consell per la República i Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *