Categories
ELNACIONAL.CAT

Crítica brutal de Toni Clapés al TN de Ramon Pellicer: “Feu un magazine?”

El Telenotícies cap de setmana segueix sent el programa més vist de totes les cadenes a qualsevol hora. L’informatiu que dirigeix i presenta Ramon Pellicer assoleix quotes del 28% però la nit de diumenge un espectador es va sentir decebut per una informació. No una que es va emetre sinó la que no es va emetre: les cues a l’AP-7

L’espectador crític és el líder de la ràdio a Catalunya cada vespre, Toni Clapés. La crítica en forma de tuit té a veure amb un dels problemes que suporta TV3: els caps de setmana hi ha pocs periodistes de guàrdia i el TN es nodreix en bona part de peces gravades durant la setmana. I no hi ha prou mitjans per cobrir tot el que passa a Catalunya un diumenge al vespre, com les cues de l’operació tornada.

Ahir vaig estar esperant pacientment al TN de @tv3cat l’informació dels 30 kilòmetres de cua a la AP-7. Cap menció. El 70% de les noticies eren conserves. Sou informatiu, o un Magazine??

— antoni clapés casals (@toniclapes) September 6, 2021

Toni Clapés, TV3

Clapés escriu, molt dur: “Ahir vaig estar esperant pacientment al TN de TV3 la informació dels 30 kilòmetres de cua a la AP-7. Cap menció. El 70% de les notícies eren conserves. Sou informatiu, o un Magazine??”. Acusa la cadena de posar poca atenció durant el cap de setmana a les notícies que passen durant el cap de setmana, i calcula que 3/4 parts del TN són “conserves”, és a dir, enllaunat durant la setmana.

Així que creu que Pellicer fa més entreteniment que informació: magazine. Duríssim. No aclareix Clapés si va patir les cues, però tot fa pensar que sí. Altres tuitaires víctimes de les caravanes s’hi solidaritzen:

Ahir al vespre 1hs per fer 30kms a l’AP7 direcció nord a l’alçada d’El Vendrell. Col.lapse com mai. I cap @mossos @tv3cat @transit #autopistesgratuïtes pic.twitter.com/4ZY2C1RvOq

— Ara ||*|| #Independència (@aracegea) September 6, 2021

Ramon Pellicer, TV3

No costava imaginar que aquest diumenge, amb molts ciutadans acabant les vacances o el cap de setmana i amb la gratuïtat de les autopistes, l’AP-7 col·lapsaria. Però les previsions que el mateix Ramon Pellicer explica dada diumenge són més oficials: la fira de Tàrrega o la supercopa de bàsket.

La indignació de conductors atrapats a l’autopista com en una trampa de rates no consten a l’agenda.

Agenda de previsions, TV3

Toni Clapés descansava aquest estiu a l’Empordà i és fàcil imaginar que tornava del cap de setmana a Calella de Palafrugell quan es va topar amb milers de conductors atrapats a l’autopista. El TN no ho va explicar. La majoria de catalans s’informen amb el TN que edita Ramon Pellicer, que aquest cap de setmana feia sol les tasques de presentador. La seva companya Cristina Riba feia vacances.

Clapés sospita que massa periodistes de TV3 fan festa el cap de setmana. Sap de què parla, ha presentat desenes de programes a TV3. Des dels inicis amb Andreu Buenafuente o Tot per l’audiència amb Xavier Sardà. O el Persones humanes amb Mikimoto passant per l’enyorat Solvència contrastada amb el mateix Miquel Calçada. Entre els seus últims programes a la cadena hi ha Societat imitada amb Toni Albà. Un fotimer.

Es fa estrany que el líder de la ràdio a Catalunya cada tarda no tingui ara mateix ni programa ni tan sols una secció a TV3, com Jordi Basté o Laura Rosel. Serà perquè Clapés no vol. El seu esperit crític i inconformista és imprescindible.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *