Cristiano Ronaldo es gasta 170.000 euros en un ‘caprici’ només arribar a Manchester

Cristiano Ronaldo està eufòric. El portuguès feia temps que li havia demanat a Jorge Mendes, el seu representant, que li busqués una sortida de la Juventus, tornar a la lliga espanyola o a la Premier League, per la qual cosa el seu fitxatge pel Manchester United, on ha estat rebut com un fill pròdig, li ha tornat el somriure. Ronaldo torna a ser el líder en un equip de la Premier, el centre d’atenció, tot just allò que més li agrada.

Després d’intentar sense èxit fitxar pel Manchester City, Cristiano Ronaldo ha assumit la part positiva de firmar pel United, club en el qual va aconseguir la fama i la seva primera Champions League, a les ordres de Sir Alex Ferguson.

Un Lamborghini per celebrar la seva tornada a Manchester

I així ha estat com, mentre continua buscant una nova casa a la ciutat en la qual ja va viure abans de fitxar pel Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, un amant declarat dels vehicles de luxe, ha decidit donar-se un caprici de 170.000 euros, un Lamborghini Urus, un vehicle espectacular amb què desplaçar-se per Manchester.

A diferència de la majoria de cotxes que té Cristiano Ronaldo a la seva exclusiva col·lecció, el Lamborghini Urus és un híbrid entre un esportiu i un SUV, una decisió que ha pres perquè serà amb el que es mourà tota la família amb Manchester. És per això pel que Ronaldo s’ha decantat per la versió menys espectacular, la de color plata, evitant la groga o verd fluor, amb la que cridaria molt l’atenció mentre es desplaça amb la seva família, facilitant la feina dels paparazzis de la premsa sensacionalista anglesa.

El seu nou cotxe, que segons el fabricant pot assolir els 306 quilòmetres per hora ofereix infinitat d’opcions a l’hora de personalitzar els vehicles, com els colors i els materials dels seients o els diferents logotips, per la qual cosa existeix la possibilitat que Cristiano Ronaldo hagi pagat una xifra superior als 170.000 euros basi.

El Lamborghini Urus, el vehicle que s’ha comprat Cristiano Ronaldo / Lamborghini

Un amant dels vehicles de luxe

El nou Lamborghini Urus de Cristiano Ronaldo s’afegeix a la seva espectacular col·lecció de vehicles de gamma de luxe. De fet, els rumors sobre la seva sortida de Torí es van disparar quan va transcendir que els cotxes de la seva col·lecció havien estat traslladats a Madrid, en espera de veure quina seria la seva pròxima destinació.

A la col·lecció de cotxes es troben tres Ferrari, dos Lamborghini, dos Bugatti, dos McLaren, dos Rolls-Royce, un Porsche 911 Turbo S, un Koenigsegg CCX, un Bentley Continental GT Speed i un Range Rover Sport SVR, a més de diversos Audi i Mercedes-AMG.

Cristiano Ronaldo, doncs, haurà de comprar una casa gran i acollidora, però sobretot un habitatge amb un garatge immens.

 

Imatge principal: Cristiano Ronaldo, després de marcar un gol amb Portugal / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *