Categories
E-NOTICIES.COM

Cremen banderes històriques del Terç de Montserrat

‘Acció per la Independència’ ha sabotejat la cripta de Montserrat dedicada als requetés, unitat militar que va lluitar en el bàndol franquista durant la Guerra Civil. L’organització ha destruït els símbols franquistes avui, dia que fa 85 anys de l’inici de la Guerra Civil.

Des d’@AccioXIndepe anunciem el sabotatge exitós de la cripta dedicada al Tercio de Requetés ubicada a la muntanya de Montserrat, així com d’altres que anirem desvetllant en els propers dies!

Fem una crida a desobeir i eliminar d’una vegada i per sempre tota simbologia… pic.twitter.com/TLR79OPdpz

— Acció Per la Independència (@AccioXIndepe) July 18, 2021

L’organització ha anunciat que durant els pròxims dies emprendran altres sabotatges. “Anunciem el sabotatge exitós de la cripta dedicada al Tercio de Requetés ubicada a la muntanya de Montserrat, així com d’altres que anirem desvetllant en els propers dies! Fem una crida a desobeir i eliminar d’una vegada i per sempre tota simbologia”, han publicat al seu Twitter.

El president del grup parlamentari de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, ha mostrat la seva indignació a través de Twitter. “El terrorisme separatista ha profanat la cripta del Terç de Montserrat i ha cremat imatges de la nostra patrona”.”S’ha acabat la impunitat pels totalitaris, ha afegit.

https://t.co/Uy5K5wb8cy

El terrorismo separatista ha profanado la cripta del Tercio de Montserrat y quemado imágenes de nuestra patrona.

Lo dije en mi primer discurso, se acabó la impunidad para los totalitarios: defenderemos nuestra historia, tradición y recuperaremos Cataluña

— Ignacio Garriga (@Igarrigavaz) July 18, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *