Controlen un menor per la sostracció d’una bicicleta d’alta gamma

La policia ha controlat un menor com a presumpte autor del furt d’una bicicleta d’alta gamma que també ha pogut ser recuperada. El cos d’ordre va començar a investigar de seguida que es va denunciar la desaparició de l’aparell i al cap de poca estona va poder localitzar el lladre. Es tracta d’un noi no resident que serà posat a disposició de la Batllia especialitzada. També s’ha pogut recuperar el vehicle.

El propietari de la bicicleta va comprovar com algú se l’havia emportat passades les cinc de la tarda. Es tracta d’una Commençal el valor de la qual superaria els 4.000 euros i l’home l’havia deixat un moment al carrer, a l’avinguda Meritxell, prop dels grans magatzems Pyrénees.

Ràpidament, va fer la pertinent denúncia davant el servei de policia. També va explicar els fets a través de les xarxes socials compartint una imatge de les càmeres d’una botiga on es podia veure com el jove s’emportava la bicicleta.

Agents del cos d’ordre van localitzar el jove i la bicicleta cap a les deu de la nit. Va ser a l’alçada del McDonalds de l’avinguda Meritxell. La descripció i les imatges de les càmeres van ajudar a identificar-lo i a trobar el vehicle. Es va comprovar, però, que era un menor no resident. Per tant, s’ha activat el protocol específic d’aquests casos. Es farà un informe sobre els fets que es passarà a la Batllia especialitzada. 

Segons fonts consultades per Altaveu, el jove té disset anys. Havia vingut de cap de setmana amb la seva família des de Marsella i s’allotjava en un hotel proper a on el propietari de la bicicleta l’havia deixat un moment per entrar a una botiga. En sortir, ja no hi era. Al llarg d’aquest dilluns, es preveu que se li prengui declaració pels fets.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *