Categories
E-NOTICIES.COM

Conesa cobrarà més de cent mil euros com a directora de l’Incasòl

L’ex presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, serà nomenada directora de l’Institut Català del Sòl (Incasol) després que el conseller de Vicepresidència i Territori, Jordi Puigneró, l’hagi repescada per a la seva conselleria.

El càrrec de directora de l’Incasol està remunerat amb 100.975 euros anuals, segons consta al portal de Transparència de la Generalitat. D’aquesta manera, Conesa només haurà estat poc més de dos mesos allunyada del sector públic, ja que el passat 29 de juny va ser rellevada de la presidència del Port per l’exconseller Damià Calvet. L’exalcaldessa es va oferir aleshores com a advocada i consultora independent a través del seu compte de Linkedin.

Mercè Conesa (Terrassa, 1968) va ser una de les principals dirigents de l’antiga Convergència, partit del qual va ser portaveu. Del 2010 al 2018 va ser alcaldessa de Sant Cugat del Vallès. També va ser presidenta de la Diputació de Barcelona des del 2015 fins al 2018.

El juliol de 2016 va ser nomenada presidenta del Consell Nacional del Partit Demòcrata, després de guanyar l’exconseller Santi Vila en les primàries del partit. El juny de 2018 va ser nomenada presidenta del Port de Barcelona en substitució de Sixte Cambra. Va deixar el càrrec el passat mes de juny substituïda per Damià Calvet.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *