Categories
ELNACIONAL.CAT

Conclou satisfactòriament l’operació de còlon del Papa

El Papa Franciesc es va sotmetre ahir a la tarda a una operació quirúrgica a Roma a causa d’una estenosi diverticular simptomàtica del còlon, la qual ha acabat aquesta nit de forma satisfactòria.

“El Sant Pare, ingressat a la tarda en el Policlínic Agostino Gemelli, s’ha sotmès a la tarda a la intervenció quirúrgica prevista”, ha anunciat el director de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu, Matteo Bruni, segons recull Vatican News.

Segons ha explicat Bruni, el Papa ha reaccionat bé a l’operació realitzada sota anestèsia general i que ha estat duta a terme pel doctor en cap del departament de cirurgia digestiva de l’esmentat hospital, Sergio Alfieri.

El Papa va abandonar la Casa Santa Marta a la tarda d’aquest diumenge després de resar l’Àngelus sortint a la finestra del seu estudi privat. Si bé reduirà la seva agenda al juliol i agost, està programat que viatgi del 12 al 15 de setembre a Eslovàquia, segons ha anunciat ell mateix.

El viatge del Papa

Aquest diumenge al matí es va saber que el papa Francesc viatjarà a Eslovàquia del 12 al 15 de setembre, després de celebrar la taula final del Congrés Eucarístic Internacional que acollirà Budapest.

“Em sento orgullós d’anunciar que del 12 al 15 de setembre, si Déu vol, em desplaçaré a Eslovàquia per fer una visita pastoral”, va dir el Papa a la plaça de San Pedro del Vaticà. Va explicar que abans de l’inici de la visita concelebrarà a Budapest la taula final del Congrés Eucarístic Internacional i va voler donar les gràcies a tots els que estaven preparant el viatge.

“Successivament, del 12 al 15 de setembre de 2021, viatjarà a Eslovàquia, visitant les ciutats de Bratislava, Preov, Koice i Šatin. El programa del viatge serà publicat al seu temps”, va afegir.

 

Foto principal: El papa Francesc / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *