Categories
ELNACIONAL.CAT

Col·laboradora de 8TV, explota: el que diu un home a la seva filla de 12 anys

Les xarxes socials serveixen per compartir fotos, alegries, tristeses i també denúncies. Això últim és el que una col·laboradora de la nova televisió estrenada a Catalunya, 8TV, ha fet en el seu compte de Twitter. Un missatge que ha publicat durant la tarda de dilluns 13 de setembre, quan faltaven pocs minuts per a les set, i que acumula diverses respostes dels seus seguidors, que no donen crèdit al que ha passat.

Parlem de l’assessora d’imatge de Tarragona, Marta Pontnou, que actualment col·labora en el programa d’Ares Teixidó, Revolució Sexual. Espai en el qual, com el seu nom indica, es parla sobre sexe i que segons la presentadora va dir al seu dia, “és un programa que cap altra cadena s’ha atrevit a fer“. Foto de Marta Pontnou amb la presentadora nascuda a Lledia:

Perfil d’Instagram de Marta Pontnou

Només dues frases explicant el que li ha passat a la seva filla, mentre les dues feien un volt pel carrer. Així és el contundent missatge que la col·laboradora de televisió ha compartit a les xarxes socials. Directa i sense filtres com és ella, Marta Pontnou ha escrit: “Un senyor de 40 ha tirat floretes a la meva filla (que encara no ha fet els 12) davant meu“. Una publicació a Twitter que l’experta en moda i imatge acaba de la següent manera: “Esteu malalts, seriosament.”

Els comentaris no s’han fet esperar i algunes són les persones que no han dubtat a dir la seva, mostrant el seu suport a la tertuliana de 8TV. No és per a menys. “Són molt fastigosos“, “El terme senyor, sobra” “De senyor no té res“, “Vergonya aliena, de veritat que no puc”, “Puntada de peu als ous” o “No li has donat un cop de puny al nas?”. Aquests són alguns dels comentaris que es poden llegir a la publicació de la catalana, original del poble Santa Coloma de Queralt. Inserim el tweet en qüestió:

Compte de Twitter de Marta Pontnou

Una denúncia, en relació amb el que li ha passat a la seva filla petita, semblant a la que la subdirectora del programa FAQS, dels dissabtes a la nit a TV3, Mònica Hernàndezva compartir en el seu compte de Twitter a començaments d’agost del 2021. La de la televisió pública catalana va revelar que la seva filla de 12 anys anava sola pel carrer quan “un paio d’uns 30 anys l’ha increpat, li ha dit porcades i l’ha perseguit fins al portal“.

Un traumàtic succés que va impactar molt a la menor, segons va revelar la seva mare en el mateix missatge. “No l’ha tocat però està amb un atac d’angoixa“. Davant dels atacs masclistes, tolerància zero. Bé per Marta i bé per Mònica. Una paraula: valentes.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *