Ciutadans recorda l’”Espanya és atur i mort” de Canadell

El líder de Ciutadans, Carlos Carrizosa, respon per carta a la petició de PSC de “aïllar l’extrema dreta” i demana als socialistes que “aclareixin a qui es pretén aïllar”.

“Els agrairíem que especifiquin l’abast de la seva iniciativa i si la seva proposta d’exclusió es dirigeix a un partit com Junts per Catalunya, la cap de llista, Laura Borràs, considera als ciutadans de la resta d’Espanya arribats a Catalunya instruments involuntaris de colonització lingüística'”, indica.

També subratlla que “Joan Canadell, diu que ‘Espanya és atur i mort’. Així mateix, JxCat compte en les seves llistes “amb altres candidats com Albert Donaire, que menysprea als andalusos i extremenys presentant-los com una colla de ganduls que viuen ‘subvencionats’ pels catalans”. “O Josep Sort, que va prometre fer neteja d’espanyols després de les eleccions de l’14F”, apunta.

Ciutadans pregunta si “la proposta de PSC inclou també a JxCat, partit amb el qual per cert governa a la Diputació de Barcelona i a diversos ajuntaments de Catalunya. Si és així, entendríem que, per coherència, el PSC no trigarà a trencar els seus acords amb un partit els plantejaments s’emmarquen en el moviment polític que diuen voler aïllar al Parlament”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *