Categories
beteve.cat

Champion Island: El doodle de Google que et du als Jocs Olímpics de Tòquio a través dels videojocs retro

Champion Island Games és el Doodle que Google ha llançat durant els Jocs Olímpics de Tòquio en homenatge als videojocs retro en 16 bits, en un món que t’evocarà els mítics videojocs de rol japonesos i et permetrà passar una estona molt divertida amb el mòbil o l’ordinador jugant als diferents esports que proposen.

L’illa de Champion Island Games ens permet participar en diferents proves esportives representant l’equip del color que triïs només arribar a l’illa. Les proves engloben un total de set esports.

Marató (Hauràs de ser el més ràpid sobre la sorra de la platja)Tennis taula (Contra dos rivals esfereïdors)Natació sincronitzada (Sota l’aigua, emulant Ona Carbonell)Tir amb arc (Et convertiràs en el Robin Hood japonès?)Rugbi (Has de recórrer 100 metres del camp evitant gegants i lluitadors de sumo)Escalada (Pujar una muntanya nevada en un nou esport olímpic)Skate (Seràs el més ràpid a la ciutat de Tanooki?)

Jugar a rugbi en un volcà és possible

Tennis taula a l’illa dels campions

Aconsegueix els 22 trofeus de l’illa dels campions

El joc té diverses competicions que van augmentant la dificultat i l’objectiu final és aconseguir els 22 trofeus de Champion Island Games. Una fita a l’abast de pocs jugadors perquè et robarà moltes hores de joc. Aquí et deixem una petita guia de com aconseguir-los.

Com es va dissenyar Champion Island Games?

L’equip d’art de Google Doodle ens explica com es va inspirar per recrear aquest fantàstic entorn retro amb animació japonesa en un dels “Doodles” més ambiciosos del gegant americà per celebrar els Jocs de Tòquio 2020.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *