Chabelita parla català i revoluciona els seus fans amb el següent missatge

Cada vegada són més els famosos, de parla no catalana, que sorprenen a tots parlant un perfecte català. L’última en sumar-se al carro i demostrar la seva facilitat pels idiomes no ha estat cap altra que la filla de la cantant Isabel Pantoja, Chabelita. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter, on publica tota mena de missatges. La resposta dels seus seguidors no s’ha fet esperar, sent molts els que s’han quedat al·lucinats amb la seva perfecta gramàtica. El que ha dit, a continuació. Dues fotos seves:

Perfil d’Instagram de Chabelita

Perfil d’Instagram de Chabelita

Dues paraules. Aquest és l’escrit que la germana de Kiko Rivera ha publicat a les seves xarxes socials durant la matinada del dijous 1 de juliol, quan passaven pocs minuts de la una del matí. Un text que acompanya de dues emoticones: unes crispetes i una casa, i que ha rebut gairebé 50 ‘m’agrada’. El missatge de la col·laboradora d’El Programa de Ana Rosa en perfecte català és el següent:

Perfil de Twitter de Chabelita

Olé reina, català“, “Oh, amb català”, “En català” o “Bilingüe” són alguns dels comentaris que els seus seguidors a Twitter, més de 203.000, li han dedicat. Un amor per Catalunya que tant ella com la seva parella, Asraf Beno, comparteixen. Doncs el model ceutí, fa mesos, a través del seu compte d’Instagram, va revelar que dels monuments que últimament ha visitat el que més li ha agradat de tots ha estat la Sagrada Família, d’Antoni Gaudí. “Idiomes, estimada“, com diria Aramís Fuster. On se n’aniran de vacances Chabelita i la seva família, a la Costa Brava? Les vacances.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *