Cecotec té l’aspirador sense cable i sense bossa número 1 en vendes a l’Amazon rebaixat al 41%

Arribem al mes de setembre amb les piles carregades, encara que sabem que encara tens síndrome postvacacional. Aquest mes se t’està fent més costerut que gener. Se t’ha ajuntat la tornada a la feina amb el retorn dels nens a l’escola i, per descomptat, les feines de casa. Sabem que no és la teva part favorita però són indispensables per tenir la casa sempre neta. Tenim sort de la tecnologia. En això també ens ha ajudat.

Segur que molts de vosaltres ja heu aconseguit un robot que escombri el terra per tu. Estalvies temps i pots dedicar-te a altres coses. Doncs bé, també existeix l’aspirador del futur. Funciona sense cables i no ocupa espai, aquesta part de vegades és la que fa que no ens decantem per aquest aparell. Tanmateix, amb l’aspirador de Cecotec no hi ha excuses.

Es troba a la venda a l’Amazon rebaixat al 41%, així que és una bona oportunitat per aconseguir el producte. Abans costava l’elevada xifra de 169 euros i en aquests moments tan sols 70 euros. Estalvies 99 euros. És increïble, veritat? Doncs espera que t’expliquem tot el que ha d’oferir-nos.

Aspirador Cecotec

Característiques principals de l’aspirador del futur

És un aspirador sense cables 3 en 1. Això es resumeix en una comoditat més gran a l’hora de moure’s per tota la casa. Pots utilitzar-la com si fos una escombra, però a més podràs agafar-la amb la mà i netejar la part superior de la llar. Gràcies al seu disseny 360è elimina la pols de qualsevol lloc. Màxima potència de succió.

Tecnologia Digital Brushless amb un motor digital d’última generació sense escombretes. D’aquesta forma comptarà amb més velocitat, menor soroll i més durabilitat. No quedarà ni un rastre de pols a la teva llar a causa de la seva potència màxima de 330 W. Doble raspall motoritzat per a tota mena de superfícies.

Aspira el terra amb la seva màxima potència sense deixar brutícia

Compta amb una autonomia de 50 minuts, suficient per netejar tota la casa. A més, el seu temps de càrrega és realment ràpid. Tarda menys de 4 hores.

Aquest producte compta amb una molt bona valoració per part dels seus clients a l’Amazon. 4 estrelles sobre 5, amb una puntuació de notable. En aquests moments es troba en el número u en vendes en la categoria d'”aspiradors”.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *