Categories
ELNACIONAL.CAT

Cecotec té el robot aspirador i frega sols més ben valorat i més venut a Amazon

Amb el mes de setembre no ens en queda cap altra que acceptar les nostres rutines. Toca tornar a la feina després de les vacances i això no és l’únic. Passem més temps a casa i ens esperen les feines de casa. Ens agradin o no, són una cosa que hem de fer sí o sí en el nostre dia a dia. Planxar, fregar, treure la pols… algunes se’ns fan més costerudes que d’altres, tanmateix, tard o d’hora hem de fer-les totes per mantenir la nostra casa neta. La tecnologia ens ha ajudat, com en molts altres aspectes, a facilitar-nos aquestes tasques, ja sigui amb robots de cuina, forns intel·ligents o altres aparells que ens fan la vida de la llar més fàcil.

Uns dels més habituals a qualsevol casa són els robots aspiradors, que han revolucionat la forma en què tenim cura del nostre terra a casa. En aquest sentit, ens ha cridat l’atenció el que ens porta Cecotec, que incorpora robot aspirador i frega sols tot en un, amb la qual cosa ens ofereix més avantatges que molts altres robots que podem trobar. Es troba al ‘top vendes’ d’Amazon.

Robot aspirador i líquid de fregar de la marca Cecotec

Així és el robot aspirador i frega sols

Però per si fos poc, a Amazon veiem que és un dels robots més ben valorats del mercat, amb un 4,2 sobre 5, després de milers de valoracions. I per descomptat, és un dels més venuts també a Amazon. No és per a menys, ja que aquest robot té diverses funcions: aspira, escombra, frega i passa el tiràs, amb la qual cosa són moltes les hores que ens estalvia de temps al cap del mes, i que podem dedicar a altres coses que ens entusiasmin més.

Amb una autonomia de 160 minuts, aquest robot és capaç de detectar obstacles, i pot ser el teu aliat perfecte si vols invertir el teu temps en allò que realment t’agrada, sense haver d’ocupar-te de tasques que aquest robot de Cecotec pot fer per tu.

La teva casa quedarà neta i lluent per només 129 euros.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *