Categories
E-NOTICIES.COM

Càstig covid

Salut ha notificat avui 5.781 nous contagis -una xifra menor als 8.402 registrats ahir- i una mort per coronavirus en les darreres 24 hores. La pressió als hospitals continua creixent i ja són 876 els pacients hospitalitzats a Catalunya, 88 més que ahir. 160 dels hospitalitzats són a l’UCI, tres més que les dades que aquest dissabte feia públiques el Departament de Salut.

No totes les xifres són negatives, la Rt, passa de 2,86 a 2,40. I per primer cop en els darrers dies el risc de rebrot baixa lleugerament de 1828 a 1758.

Avui el Govern ha anunciat que aquesta setmana s’aplicaran noves mesures. Ho ha comunicat el president de la Generalitat Pere Aragonès. “No estem en un bon moment. Prendrem noves mesures”, ha dit Aragonès en la visita a l’Hospital Universitari de Bellvitge. S’espera que entre demà i dimarts la Generalitat anunciï les noves restriccions.

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha acompanyat al president en la seva visita, on s’ha mostrat crític amb l’oci nocturn. “A les quatre o a les cinc del matí és més difícil mantenir la mascareta al 100%. No sóc partidari que es tornin a celebrar festivals multitudinaris en aquest moment”, ha manifestat el conseller.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *