Casado evita repetir la foto amb Vox

El líder del PP, Pablo Casado, ha evitat la fotografia conjunta amb el líder de Vox Santiago Abascal en la marxa que té lloc aquest diumenge a Madrid en contra dels indults als dirigents independentistes condemnats pels fets del procés i que ha aplegat a milers de persones. Pablo Casado, Santiago Abascal i Inés Arrimadas han participat per separat a la marxa i s’han ubicat en tres punts distanciats de la plaça per tal d’evitar una foto conjunta.

Milers de persones s’han concentrat a la cèntrica plaça de Colón de Madrid per protestar contra els indults que el Govern espanyol pretén dur a terme als dirigents independentistes condemnats pel Tribunal Suprem i per a reclamar la dimissió del president Pedro Sánchez.

La marxa ha estat convocada per la plataforma Unión 78, està encapçalada per Rosa Díez, María San Gil i Fernando Savater, i compta amb la participació del PP, Vox i Ciutadans. Des de l’organització han assegurat que l’aforament de la plaça de Colón està complet i la Policia Nacional calcula que la manifestació ha aplegat 25.000 persones.

El president del PP, Pablo Casado, ha demanat “coherència” a Pedro Sánchez així com respecte a la “unitat nacional i a la Constitució”. “Demanem coherència a Sánchez, dignitat, que respecti la unitat nacional i la Constitució que ha jurat defensar”, ha manifestat Casado en declaracions als mitjans.

“Demanem a Sánchez que no vengui la sobirania nacional ni la igualtat dels espanyols per un grapat de vots, o per seguir a la Moncloa uns mesos més. Volem que li expliqui als espanyols a la cara perquè els vol robar una part de la seva nació” ha afirmat.

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha manifestat que els indults són “un acte de traïció a tots els espanyols respectuosos amb la legalitat i la Constitució” i ho ha considerat una decisió “il·legítima i il·legal”.

Abascal ha criticat el Govern espanyol i ha apuntat que està “disposat a trepitjar el Tribunal Suprem i la Constitució”. També ha assenyalat que la foto de la vergonya “és la del Govern sostingut al poder gràcies a tots els enemics d’Espanya i de les llibertats”. “Aquesta és la foto que més aviat que tard expulsarà el president de Govern del poder” ha conclòs.

Font: e-noticies: Política – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *