Categories
ELNACIONAL.CAT

Carrefour té la solució a un dels problemes de tenir cafetera Nespresso

Els amants del cafè solem tenir un problema important quan tenim una cafetera Nespresso i és que se’ns omple la casa de capses de càpsules de cafè. Això no fa més que molestar i és per això que Carrefour ha estat atent a aquesta necessitat d’ordenar les càpsules que tenim tots els cafeadictos i ha posat a la venda un nou dispensador de càpsules d’acer inoxidable per als amants de la Nespresso.

El dispensador de la marca Iris permet guardar fins a 40 càpsules i ens la dispensa amb molta facilitat gràcies a ser giratori.

Aquest invent que segur que més d’un vol portar-se a casa seva té un cost de 35,62 euros i es pot adquirir només a través de la pàgina web de Carrefour. Us deixem l’enllaç per aquí per si ho necessiteu: Vull aquest dispensador!

Aquest dispensador amb format filferro ens ocupa bastant menys que els que són de format de caixa i la seva capacitat de 40 càpsules realment és elevada.

Dispensador de cafè de Carrefour

A més, el seu disseny és bastant elegant pel que pot ser un bon avatar per a qualsevol part de la nostra cuina o fins i tot menjador.

A la recerca del millor cafè de Nespresso

Les càpsules de Nespresso, que a partir d’ara podrem tenir ordenades amb el nostre dispensador de Carrefour, solen costar al voltant dels 35-40 cèntims cada una i entre els amants del cafè hi ha molt debat sobre quines són les que tenen millor sabor.

Segons l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), el millor cafè de càpsules de Nespresso és el Nespresso Ispirazione Ristretto Italiano 10 que podem trobar per 0,42 euros la càpsula. El següent seria el Nescafé Docle Gusto Risttreto Ardenza 11, a 26 cèntims la càpsula, i com a tercera opció més valorada estaria el Nespresso Inspirazione Napoli 13, que trobem a 42 cèntims per càpsula.

Curiosament, per a la OCU el millor cafè en càpsules no és de Nespresso, sinó de Carrefour, ja que compta amb el deliciós Carrefour Intenso 8 (0,17 €/cápsula) que enamora els cafeters.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *