Categories
ELNACIONAL.CAT

Carrefour té a la venda un llum que purifica l’aire: elimina fins al 99% de bacteris i gèrmens

El secret d’un bon ambient o d’una habitació agradable sempre rau en la seva aroma i en la seva il·luminació. Són dues característiques que els decoradors i dissenyadors d’interiors sempre ressalten i que no es poden descuidar al moment d’organitzar una habitació.

En principi, podem assumir que per aconseguir que una habitació tingui un bon ambient i la millor il·luminació, hem d’invertir un munt d’euros en modificacions i adaptacions que acaben convertint-se en un mal de cap.

Per a aquests casos, existeixen excel·lents alternatives i una d’elles és aquest meravellós llum d’UV que podem trobar a Carrefour, té una excel·lent llum vertical i que s’aconsegueix de manera online, per un meravellós preu de 24,90 euros.

Llum de Carrefour

Unes característiques molt interessants

En principi, pot resultar costosa per a alguns però has de saber que els seus materials són resistents, per la qual cosa serà una inversió a llarg termini. A més de tenir una excel·lent il·luminació, la seva capacitat per purificar l’habitació és màxima, fins a un 99% de bacteris i gèrmens, sent molt útil per a espais de fins a 40 metres.

Aquest model es caracteritza per tenir una càrrega ràpida, per la qual cosa pots disposar d’ell en tot just una hora. Es tracta d’un model que té una pantalla de quars que és resistent i permet que la transmissió de la llum UV sigui transmesa de manera semblant.

Té la capacitat d’impactar sobre els organismes contaminants eliminant-los per complet i evitant que proliferin, sent una excel·lent alternativa perquè l’aire de les teves habitacions sigui molt més saludable.

Un altre dels seus grans avantatges és que compta amb diversos modes de programació, perquè pots establir períodes de funcionament, que van des dels 10 minuts, fins a 30 i 60. Així que són ideals per desinfectar estances grans per un temps prolongat sense necessitat d’una supervisió constant.

T’hem de recomanar que evitis l’ús del llum en habitacions de nens o que la ubiquis en zones on ells no puguin accedir, ja que l’exposició a aquesta llum pot generar danys a la pell, així que el millor serà mantenir-la allunyada dels més petits.

Destaca gràcies que el seu disseny és elegant i passa desapercebuda pel que s’adapta a habitacions amb diferents tipus de decoracions i a més funcionen per a dormitoris, oficines, sales d’estar i fins i tot menjadors, sent una excel·lent opció per harmonitzar.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *