Categories
ELNACIONAL.CAT

Carrefour recupera un número1 en vendes a les cuines d’Espanya dels anys 90

El paper de cuina, el d’alumini i el film no falten a gairebé cap cuina d’Espanya i a tot el món. Són tres estris bàsics a qualsevol domicili. I de vegades ens costa trobar un lloc on emmagatzemar-los de manera que tinguem accés a ells còmodament.

Per no parlar de quan toca tallar els papers d’alumini i de film. De veritat algú ha aconseguit un tall uniforme i precís a tot un rotllo sense trencar les incòmodes caixes?

Carrefour et facilita la vida a la cuina amb un porta-rotlles triple

Uns problemes que es poden acabar avui mateix amb l’artefacte que pots trobar en la multinacional francesa Carrefour. La cadena de supermercats té a disposició dels seus clients un porta-rotlles de cuina de paret que recorda al que segurament hi havia a les cases de mares i àvies als anys 90, però amb una important diferència. I és que aquest dispensador a la venda a Carrefour compte amb tres suports perquè puguis col·locar el paper de cuina, el d’alumini i el film.

Aquest porta-rotlles el fabrica la marca Leifheit. És blanc. I el seu preu és de 28,04 euros. En tot cas, has de tenir en compte que només es pot comprar a través de la pàgina web de Carrefour.

Mai més no tornaràs a tenir problemes de precisió al tall

Aquest porta-rotlles té un disseny de plàstic robust. I gràcies a ell no tornaràs a tallar un tros de paper, sigui el que sigui, de forma irregular, evitant així que acabis llençant part d’ell a les escombraries. I és que no està el medi ambient per a rotllos.

Per aconseguir aquesta precisió, aquest porta-rotlles de Carrefour compta amb fulles afilades especials amagades darrere dels mànecs de tall amb forma ergonòmica. I tampoc no perdràs el temps buscant l’extrem cada vegada que necessites un tros.

A més, substituir els rotllos és molt fàcil. Només hauràs de retirar la carcassa de plàstic, col·locar el rotllo i de tornar a col·locar-lo en el suport.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *