Carlos Cuevas es deixa barba poblada i es posa 10 anys a sobre: mirada penetrant

Carlos Cuevas té 25 anys. D’un actor jove s’acostuma a dir que té tota la carrera al davant però ell en té molta ja al darrere. Protagonista de hits televisius com Ventdelplà, Merlí, Cuéntame, Alguien tiene que morir i ara cada dijous a TVE Leonardo. El primer capítol va fer una audiència més que correcta per ser La 1, un 9,1% (10,1% a Espanya). I això que Cuevas encara no hi ha sortit. Ha penjat a twitter i Instagram una foto amb barba poblada i mirada penetrant com dient: puc fer de dolent de la sèrie:

☠️ @festivalmalaga pic.twitter.com/maegb4dXQz

— Carlos Cuevas (@CarlosCuevas44) June 7, 2021

Carlos Cuevas, Instagram

A twitter hi penja una calavera i dues tíbies, com un pirata. Serà un nou projecte televisiu? Les sèries de pirates acostumen a ser un fiasco. L’última la va fer un altre actor català, Óscar Jaenada amb Pilar Rubio a Telecinco i va ser un fracàs. Leonardo va bé els dijous substituint la decreixent Cuéntame. Carlos Cuevas és l’estrella catalana d’aquesta coproducció europea. No és el prota però justifica un cop d’ull. Els seus fans 132 mil a twitter i un milió a Instagram, flipen:

Cuevas lànguid, Instagram

Cuevas somrient, Cuevas lànguid, Cuevas dolent…. Versatilitat per l’actor jove més estel·lar de Catalunya. Diu que ja no tornarà a interpretar papers d’adolescent. Ben fet que fa, pantalla superada. Amb la barba diu que “no estic especialment guapo“. Està més adult. Li plouran els papers com a xurros.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *