Categories
ELNACIONAL.CAT

Caríssim i últim caprici de Kiko Rivera, pel que es gasta més de 80.000€

Fa uns dies, Kiko Rivera, fill d’Isabel Pantoja, canviava Telecinco per Movistar+, per participar en el programa La Resistencia, de David Broncano, on va revelar, entre d’altres coses, com és el sexe que manté amb la seva dona Irene Rosales o quants diners té al banc. I és que la situació econòmica de l’andalús ha despertat molt interès en els últims mesos, especialment arran de la pandèmia del coronavirus quan es va quedar sense feina i va haver de demanar a la Junta d’Andalusia l’ajuda d’autònoms valorada en 700 euros.

Una quantitat de diners de la qual Kiko Rivera no va dubtar a renegar, ja que està acostumat a portar un altíssim tren de vida. Motiu pel qual, quan la situació sanitària va millorar, el D.J. no va dubtar a deixar-se caure en repetides ocasions per Telecinco per parlar de la seva família i els problemes que té, especialment amb la seva mare, amb qui manté una nul·la relació. Unes entrevistes a Mediaset molt ben pagades. Tant que Rivera va confessar a Broncano que actualment al banc té prop d’un milió i mig d’euros. Quantitat que, segons va dir, és “suficient perquè tant jo com els meus fills visquem la resta de la vida“. Foto de Kiko Rivera a Movistar+.

Kiko Rivera, Movistar +

Una quantitat que li ha permès donar-se un últim i caríssim caprici, que ha encès les xarxes socials i no ha passat desapercebut per a ningú. Kiko Rivera, demostrant el seu alt nivell adquisitiu, ha decidit passar pel concessionari i aconseguir un luxós cotxe d’alta gamma a l’abast de molt poques persones. Així ho ha mostrat ell mateix a través de les seves xarxes socials, on ha publicat diversos vídeos i imatges que no han estat exemptes de polèmica.

“Ha arribat el dia esperat, ja tenim el nostre cotxe“, deia el germà de Chabelita, molt content per la seva última adquisició. Parlem del cotxe familiar Audi Q7 valorat en 80.000 euros, sense tenir en compte tots els extres que l’artista haurà demanat perquè tant ell com la seva dona i fills puguin viatjar amb totes les comoditats sense que els falti absolutament de res. A continuació, una imatge de Kiko Rivera conduint la seva nova joguina de quatre rodes, ara que torna a respirar tranquil perquè la seva situació econòmica torna a estar pels aires:

Perfil d’Instagram de Kiko Rivera

Una compra que arriba dies després que la seva dona Irene Rosales, superada i cansada, prengués la decisió de deixar el programa Viva la vida, en el que ha estat col·laborant els últims anys a Telecinco. Una decisió que va anunciar diumenge passat 11 de juliol. “He passat per moltes situacions. M’he portat un any d’hospitals amb els meus pares, amb resultats horribles, i després va passar el conflicte de Kiko. Sempre he volgut seguir endavant, però arriba un moment en què ja no puc més“, va afirmar la jove per justificar la seva marxa dels platós de televisió.

Un treball a Mediaset pel que Rosales, per cada dia de programa, s’embossava entre 400 i 500 euros. És a dir, si un cap de setmana treballava dissabte i diumenge s’emportava prop de 1.000 euros. Una altíssima quantitat de diners a la que de moment ha renunciat, tot i que encara li queden les xarxes socials. Doncs la dona de Kiko Rivera, com moltes altres persones, també s’ha afegit al món de la publicitat i per cada publicació al món viral, segons va revelar Jaleos, es podria portar fins a 2.000 euros. Tornarà Irene Rosales a la petita pantalla? O es tracta d’una marxa definitiva? No seria la primera vegada que algú diu que se’n va i, quan els diners escassegen, reapareix. Veurem què passa.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *