Categories
ELNACIONAL.CAT

Candela Peña denuncia les amenaces de mort que rep el seu fill de 10 anys

Les xarxes socials tenen la seva cara més amable i la seva cara més amarga. La primera són els comentaris plens d’afecte que els famosos reben per part dels seus seguidors. La segona són les constants amenaces i odi que certes persones desprenen a través dels seus comptes. I precisament això últim és el que l’actriu catalana, Candela Peña, ha denunciat a través del seu compte d’Instagram. La de Gavà ha arribat al seu límit i ha fet públic l’assetjament que, des de fa temps, rep per part d’un usuari que es dedica a titllar-la de mala mare i desitjar la mort del seu únic fill, Román, fruit de la seva relació amb Antonio, el que fos la seva parella i entrenador personal.

Perfil d'Instagram de Candela Peña

Perfil d’Instagram de Candela Peña

Què passa amb el teu fill, el mataré“, “Em cago en el teu punyeter fill“, “Mala mare i filla de puta“, “El teu fill morirà aviat, filla de puta” o “El teu fill demà morirà, ho sé“. Aquests són alguns dels moltíssims deplorables comentaris que la intèrpret ha rebut a través de les xarxes, per part d’un usuari que es fa anomenar ‘adrianmartingarcia99’. Una persona que, segons explica Candela Peña, s’ha dedicat a fer altres comptes a Instagram, amb diferents noms, per continuar assetjant-la i intimidant-la. “Aquesta merda d’ésser humà em té trinxada“, confessa la catalana en relació amb la gran quantitat de comentaris rebuts en contra del seu fill i el seu paper com a mare. Adjuntem algunes de les amenaces:

Perfil d'Instagram de Candela Peña

Perfil d’Instagram de Candela Peña

Perfil d'Instagram de Candela Peña

Perfil d’Instagram de Candela Peña

Perfil d'Instagram de Candela Peña

Perfil d’Instagram de Candela Peña

Us desitjo a tots una feliç nit. Això, lamentablement, és un exemple per demostrar que no ha nascut qui apagui el nostre camí perquè la llum va en cadascun de nosaltres“, confessa la col·laboradora del programa de Movistar+, La Resistencia. “Qui no en tingui, que s’apagui sol. No més maltractament, violència, agressió, amenaces… gràcies“, sentència Candela Peña per estirar la manta i denunciar el que tant ella com molts dels seus companys reben gairebé diàriament pel simple fet de ser personatges públics. Unes intimidacions que no són la primera vegada que rep. Fa qüestió de pocs dies, en motiu de les eleccions a la Comunitat de Madrid, Candela va mostrar el seu descontentament per la victòria d’Isabel Díaz Ayuso i va haver de fer front a comentaris com aquests:

Perfil d'Instagram de Candela Peña

Perfil d’Instagram de Candela Peña

Davant de l’odi i maltractament, tolerància zero. Valenta i brillant Candela Peña. Des d’aquí, tot el nostre suport.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: