Campanya de SCC per “arrabassar” la Catalunya interior a l’independentisme

Societat Civil Catalana ha presentat avui a la Plaça Major de Manresa una campanya per “arrabassar” la Catalunya interior a l’independentisme. Una campanya que es desenvoluparà en les pròximes setmanes en diaris i ràdios locals i comarcal sota el lema “Som Molts”.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”ca” dir=”ltr”>???????? Esta mañana SCC presenta en Manresa una campaña para arrebatar la Catalunya interior al independentismo. <br><br>? No estàs sol. Som molts. <br>Suma't a <a href=”https://twitter.com/Societatcc?ref_src=twsrc%5Etfw”>@Societatcc</a> i canvia Catalunya. <a href=”https://t.co/WS2w4w0zqC”>https://t.co/WS2w4w0zqC</a> <a href=”https://t.co/OA7MA2Qh17″>pic.twitter.com/OA7MA2Qh17</a></p>&mdash; Societat Civil Catalana (@Societatcc) <a href=”https://twitter.com/Societatcc/status/1417366904071729153?ref_src=twsrc%5Etfw”>July 20, 2021</a></blockquote> https://platform.twitter.com/widgets.js

“Fa quinze anys els independentistes eren pocs i friquis. Ara tenen l’hegemonia. Nosaltres som molts. Només ens falta organitzar-nos per guanyar la Catalunya que mereixen els nostres fills”, ha manifestat el president de l’entitat Fernando Sánchez Costa.

Segons ha explicat Societat Civil Catalana l’objectiu és que els ciutadans no independentistes “prenguin consciència que són molts” i que “ben organitzats poden canviar les coses”. El president de SCC ha advertit que “l’única manera de guanyar l’independentisme és ser forts a la Catalunya interior”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *