Categories
E-NOTICIES.COM

Borràs aprofita l’incendi del Cap de Creus per culpar “l’Estat espanyol”

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha aprofitat l’incendi al Cap de Creus per carregar contra l’Estat espanyol. Borràs s’ha queixat a través de Twitter després que l’Estat decidís no demanar hidroavions a França per lluitar contra el foc. “Nosaltres ho demanem. L’estat espanyol ho descarta”, ha dit la presidenta del Parlament.

Nosaltres ho demanem.
L’estat espanyol ho descarta.
Els mitjans francesos són a pocs km de la frontera, però el permís i el criteri, a 600km.
Quan parlem de la necessitat de ser un país independent també parlem de qüestions com aquesta.
Ànims i força als que lluiten contra foc! https://t.co/ToodZJphch

— Laura Borràs ???? (@LauraBorras) July 17, 2021

Borràs ha justificat que “els mitjans francesos són a pocs km de la frontera, però el permís i el criteri, a 600km” i ha afegit que per qüestions com aquesta “parlem de la necessitat de ser un país independent”.

????11 medios aéreos de @mitecogob combaten hoy el incendio forestal de Llançà (Girona), cuatro más que ayer, siempre junto a los de la @generalitat.

??7 Aviones Anfibios
????2 Aviones de Carga en Tierra
????2 Helicóptero Kamov

Contra #IIFF pic.twitter.com/yVsD4jZfV6

— Transición Ecológica y Reto Demográfico (@mitecogob) July 17, 2021

Les queixes de Borràs arriben tot i que el govern espanyol ha enviat mitjans aeris per combatre el foc del Cap de Creus, onze ahir i set divendres. De fet, el Govern espanyol va enviar més mitjans aeris per combatre l’incendi a petició de la Generalitat, segons informava la periodista Anna Punsí al seu Twitter. Mitjans amb capacitat per descarregar més de 44 mil litres d’aigua segons explicava el Ministeri en una nota de premsa.

El Govern espanyol envia més mitjans aeris per combatre l’incendi del Cap de Creus, a petició de la Generalitat. Les maniobres que fan hidroavions i helicòpters per carregar aigua són espectaculars, per treure’s el barret. Ara planegen sobre la platja de la Rubina. pic.twitter.com/OfigyymXdt

— Anna Punsí (@punsix) July 17, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *