Categories
beteve.cat

Bonet (PSC) demana a la Generalitat que rectifiqui: “Ja fa anys que perdem oportunitats a Catalunya”

La tercera tinenta d’alcalde de Barcelona, Laia Bonet, ha lamentat que Estat i Generalitat no hagin arribat a un acord per ampliar l’aeroport del Prat, fet que ha dut l’executiu central a suspendre’n la inversió. La regidora socialista ho atribueix a la “incapacitat” del govern català per crear consensos i, en la mateixa línia que el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, li demana que rectifiqui la seva posició.

Entrevista a Laia Bonet, tercera tinenta d’alcalde de Barcelona

ENTREVISTA COMPLETA

Ja fa prou anys que perdem oportunitats a Catalunya. […] Això ens pot fer perdre un temps molt valuós”, ha dit en una entrevista al programa ‘bàsics’, de betevé, en què ha demanat al govern de Pere Aragonès que presenti alternatives al projecte inicial d’Aena abans de rebutjar-lo definitivament.

Bonet ha destacat el seu desig de fer de Barcelona la principal potència econòmica d’Espanya. “Continuem tenint la voluntat de ser la gran locomotora d’Espanya. O no? I fins i tot per davant de Madrid“, ha dit. La titular municipal d’Agenda 2030 creu que la ciutat “continua necessitant reforçar la seva capitalitat” amb l’ampliació de l’aeroport, operant més vols, millorant la connectivitat internacional evitant el “col·lapse aeroportuari”.

La tinenta d’alcalde també ha volgut desmentir que l’ampliació de l’aeroport busqui “només” aconseguir un creixement del turisme a Catalunya. “No, no! Volem diversificar l’economia i necessitem captar talent!”, ha exclamat. En aquest sentit, ha lamentat que l’anunci d’aquest dimecres del Govern espanyol impliqui no rebre la inversió de 1.700 milions d’euros anunciada per Aena.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *