Categories
ELNACIONAL.CAT

Boda a can Barça: nuvis radiants, impressionant anell, tothom diu el mateix

La temporada 2021-2022 a can Barça només ha fet que començar i ja tenim dues imatges impactants que no tenen res a veure amb cap entrenament, jugada assajada o xut imparable dels jugadors de Koeman. Gerard Piqué s’ha incorporat als entrenaments amb un nou look que ha deixat tothom al·lucinat, amb la barba tan afaitada que sembla un altre. 

Tothom ha posat els ulls com a taronges, però encara més en veure l’impressionant anell de compromís que li ha regalat un company seu de vestidor a la seva ja promesa: Jordi Alba a Romarey Ventura.

Jordi Alba i Romarey Ventura / @romareyventura

La parella fa temps que està molt enamorada i mostra a xarxes que la seva relació va viento en popa. El lateral esquerre de l’Hospitalet i la seva parella fa temps que han format una feliç família al costat dels seus dos fills i ara, passat un temps, han decidit formalitzar la relació i passar per l’altar o pels jutjats, depenent de com decideixin casar-se.

Jordi Alba i Romarey Ventura / @romarey_ventura

Perquè aprofitant aquests pocs dies que han tingut de vacances després de l’Eurocopa de nacions, el jugador del Barça li ha demanat per casar-se a Romarey Ventura. Hores després que ella li donés un ‘Sí’ com a resposta, la parella ha decidit explicar-ho als seus seguidors amb diferents fotografies del radiant moment de felicitat. “Sí, sí quiero mi amor. Para toda la vida”, li ha dit ella a Jordi Alba en rebre l’anell, mentre que el futbolista exclamava exultant que “Ha dicho que síííí! Te amo”.

Jordi Alba i Romarey Ventura / @romarey_ventura

Immediatament després de saber la bona nova, allau de reaccions a xarxes amb tothom felicitant la parella pel compromís. Campanes de boda, doncs, al vestidor blaugrana, i tothom opinant sobre la parelleta i sobre el regal que ho certifica, com Antonio Orozco, íntim d’Alba, que ha destacat el “pedrushko” que li ha regalat el jugador del Barça:

Alba i Ventura, doncs, que ja tenen feina de cara als preparatius del bodorrio. Esperem que tanta felicitat faci que el jugador del Barça tingui una temporada igual de brillant com l’anterior a les ordres de Koeman. Fa sis anys que Jordi Alba i Romarey Ventura van començar junts aquesta bonica història d’amor.

Sis anys de felicitat absoluta i dos fills, el gran, Piero, nascut al 2018. Dos anys més tard naixia la seva germaneta petita, Bruna, el setembre del 2020. Des que van començar la seva relació, Alba i la seva parella no han parat de demostrar l’amor que es tenen l’un per l’altre, en privat i en públic, amb missatges constants i emotives frases. Segur que d’ara fins que arribi el dia del casament, serà un no parar. Felicitats a la parella.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *