Bob Pop afronta la seva malaltia en cadira de rodes, pateix esclerosi múltiple

La setmana que ve s’estrena a TV de pagament, al canal TNT, la sèrie Maricón perdido, una biografia divertida de Bob Pop. Roberto Enríquez té 50 anys i ha estat col·laborador d’Andreu Buenafuente en molts dels seus programes, des de La Sexta a Movistar. Ara ha preparat una ficció de la seva vida, mordaç i imprescindible. L‘esclerosi múltiple que pateix li ha fet canviar el bastó per la cadira de rodes. La seva presentació al Festival de Màlaga ha estat un contrast entre bonhomia, somriure i mordacitat i una cadira de rodes per ajudar-lo a moure’s. 

Bob Pop a Màlaga, EP

En una entrevista al diari El País, l’escriptor ha parlat de la seva malaltia: “No es que niegue la enfermedad, pero logro que la enfermedad no esté en mi día a día. Es solo un diagnóstico hasta que llega un momento en que ella manda sobre mí y me dice: hasta aquí has llegado y ahora te voy a amargar la vida. Ante eso, como narrador tienes que escuchar la historia principal, que es la de tu cuerpo”. És una malaltia degenerativa que no es cura però pot millorar en la seva evolució.

Bob Pop i el repartiment de la sèrie, EP

El repartiment és de luxe, els pares de Bob són Candela Peña i Carlos Bardem. Diu el gran Bob Pop: “Por mi propia enfermedad, soy incapaz de imaginar mi futuro, así que solo tengo el pasado para fantasear. Cuando mi cuerpo menos me respondía, he tenido la enorme suerte de ponerme en otros cuerpos, el del Bob de 15 años y el de 30. Ha sido un regalo paradójico. Lo que yo ya no puedo hacer ahora, lo hacen ellos por mí. Y una justicia poética muy bonita”.

Bob Pop somrient, GTRES

Bob Pop porta anys convertint en virals totes les seves intervencions, plenes d’amor, mala llet i sentit comú, a Late motiv. Ara El Terrat li ha fet un regal, una sèrie sobre la seva vida. Divendres 18 de juny tots a veure TNT. Només amb el títol mostra genialitat: “Maricón perdido”. S’identifica més amb la segona part del títol que amb la primera. Molta salut, grandiós Bob Pop.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *