Categories
ELNACIONAL.CAT

Bershka versiona l’americana més famosa de la Julia Roberts a la gran pantalla: 39,99 euros

Cinema i moda sempre han anat de la mà, això és una cosa que ja donem per fet. Una de les actrius més icòniques de les últimes dècades ha estat sens dubte, la Julia Roberts. L’actriu de 53 anys ha fet una infinitat de papers en cinema i televisió, però avui ens volem centrar en el que va fer en una de les pel·lícules en les que ha participat que més diners han recaptat, El casament del meu millor amic, pel·lícula del 1997.

La còpia més exacta de l’americana de la Julia Roberts a Bershka

En aquest paper, la Julia Roberts no va deixar indiferent ningú amb els seus looks, com és costum en ella, i aquesta vegada ens aturarem a l’americana oversize que va vestir durant aquesta pel·lícula. Quin és el motiu? Doncs que ara pot ser nostra una rèplica fidedigna que ha posat a la venda Bershka, i per un preu de 39,99€.

L’americana que va vestir en aquesta pel·lícula, ja fa més de 20 anys, era de color gris amb ratlla diplomàtica blanca, i la va portar en una famosa escena que succeeix en un restaurant, durant un menjar familiar.

Per a Bershka aquesta és una aposta decidida per una peça que és molt combinable, especialment durant aquests mesos d’entretemps, i que vol ser icona també de la imatge d’una dona forta i amb personalitat, una cosa que a més la Julia Roberts ens inspira.

Realment la imitació que ens oferirà en breus Bershka no dona lloc a dubtes, ja que és molt fidel a l’americana de la pel·lícula, i estem anhelant poder tenir-la ja sigui per treballar, per a un sopar, o per a una trobada casual. El que és segur és que aquestes peces, que van ser tendència en els 80 i 90, han tornat per quedar-se un temps entre nosaltres.

 

 

 

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *