Categories
ELNACIONAL.CAT

Bershka converteix en ‘low cost’ la creació que Valentino va popularitzar als anys 90

Que algunes èpoques sempre tornen és una cosa que ja sabem. I més quan parlem de moda. En aquest cas són els anys 90, que tornen a exhibir el seu estil de la mà d’una faldilla de Valentino que s’acosta als 1.000€, i que la popular Bershka imita rigorosament.

Bershka recupera les faldilles dels anys 90 a preu ‘low cost’

Tornar als 90 ens pot sortir bastant més econòmic, ja que a Bershka la faldilla ens costaria uns 17€, i ens farà sentir igualment protagonistes de la pel·lícula ‘Joves i Bruges’ (1966), en la qual les faldilles de plecs combinen amb mitjons alts i altres peces de l’època.

Aquestes faldilles van marcar una època, simbolitzant la ruptura amb el rutinari, donant pas a un alliberament propi dels caps de setmana. Normalment combinada amb mitjons alts, amb sabates corrents, o amb botins, aquestes minifaldilles ens donen opcions variades, una cosa que també reforça aquest aire de llibertat a través de la moda.

I com no podria ser de cap altra manera, l’alliberament no entén d’edats. La faldilla creada per Valentino ara imitada per Bershka s’adapta al teu armari i al ‘look’ que més còmoda et faci sentir en cada moment, sense importar edats ni figures, ja que es tracta d’una faldilla de tir alt. Això ens farà estilitzar la nostra figura, i ens aportarà una confiança i seguretat que sempre és un plus afegit.

Per fusionar els 90 amb el 2021, les sabates seran el fil conductor. Combinant la faldilla amb unes sandàlies amb mitjons, que actualment són tendència, o amb uns mocassins, tornarem al passat sense deixar de veure’ns del més modern i avantguardista.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *