Bershka col·loca tres articles creats per en C.Tangana al ‘top 5’ del més venut a Espanya

Sempre ens ha encantat revisar les llistes del més venut per tenir-vos actualitzats de les noves tendències, del que està arrasant, i de cap a on va el món de la moda.

Avui volem parlar del més venut de roba de dona a Bershka, però per a això us volem posar en context. L’artista espanyol que està arrasant, C. Tangana, ha col·laborat amb la marca, i això s’ha fet palpable en els models de la col·lecció C BATUSSA X BERSHKA. I per si us ho esteu preguntat, aquestes peces ja es poden comprar tant en la pàgina web com a les botigues físiques.

El nou èxit d’en C.Tangana

Ja vam poder veure fa poc que a les seves xarxes socials Bershka ja anunciava el llançament de la col·lecció, mentre en C. Tangana cantava un dels seus hits al mateix temps que desfilaven models amb alguns dels dissenys de la col·lecció.

En línies generals les tonalitats que més protagonisme tenen són ocres, marrons i vermellosos, picada d’ullet inequívoca que la tardor és molt present ja entre nosaltres. A més, les peces estan firmades amb les inicials del cantant que ha revolucionat la indústria de la música.

I poc ha tardat aquesta fusió a convertir-se en èxit, ja que de les 5 peces de roba de dona més venudes a Bershka, 3 pertanyen a la col·lecció de la que us estem parlant, amb la qual cosa el mercat ha reaccionat d’una forma molt positiva al llançament.

En concret es tracta de d’un top corset, d’un blazer efecte pell, i d’uns pantalons també amb l’efecte, pell. Totes les peces dins de les més venudes les podem revisar a la seva pàgina oficial, així com la resta de peces de la col·lecció que estem segurs que no us deixaran indiferents.

Blazer de la col·lecció C Batussa

 

 

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *