Benzema bloqueja el fitxatge que Florentino Pérez té llest per al gener al Reial Madrid

Florentino Pérez té un pla per situar de nou el Reial Madrid a dalt de tot del futbol europeu i, de passada, infligir al FC Barcelona un cop difícil de digerir. I aquest no és cap altre que fitxar d’una tacada Kylian Mbappé, i sense cost de traspàs, i Erling Haaland, el gran objectiu blaugrana per iniciar un nou cicle guanyador. El president del Reial Madrid, a més, volia intentar fitxar el noruec al mercat d’hivern, avançar-se als seus rivals, per evitar la subhasta que fa mesos que Mino Raiola prepara.

El president del Reial Madrid, però, s’ha topat amb un contratemps inesperat. I és que Erling Haaland vol ser el líder del nou club al qual vagi, per la qual cosa no acceptarà haver de competir amb Benzema, un jugador en plena forma que s’ha convertit en la gran figura blanca. Mino Raiola, doncs, ja ha fet saber Florentino que Haaland només aniria al Madrid al gener si Benzema fa les maletes, una petició que el president del Madrid no pensa atendre.

Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press

Haaland, subhasta a l’estiu

El fitxatge de Haaland, si no es produeix al gener, entrarà en una fase impredictible. Amb la seva clàusula de rescissió baixant per contracte fins als 75 milions d’euros, Mino Raiola es fregarà les mans, esperant veure quin club li ofereix una comissió més gran per a ell i una fitxa més alta per al seu representat per moure fitxa.

Si Mbappé se’n va al Madrid, el PSG anirà a buscar el noruec, que també és objectiu prioritari del Liverpool, ja que Klopp vol donar-li sortida a Salah i a Mané i reestructurar l’atac dels reds. A la subhasta, a més del Reial Madrid, també entraran el Barça, que necessita imperiosament una nova figura mundial, la Juventus, que té múscul econòmic després de la sortida de Cristiano Ronaldo, el Bayern, que necessitarà suplir la més que probable sortida de Lewandowski i el Manchester City, que un altre estiu més provarà d’aconseguir el 9 golejador que arrodoneixi la plantilla.

Haaland ha començat la temporada fent el que millor sap, marcant gols / EFE

Benzema, problema a la vista

Un tema que Florentino Pérez encara no ha decidit és què succeirà amb Benzema si finalment aconsegueix el seu objectiu de fitxar Mbappé i Haaland. Amb Vinícius com a gran capdavanter del Madrid del futur, el davanter francès es quedaria sense lloc.

Florentino, però, no vol una sortida traumàtica de Benzema, ja que sempre ha estat sant de la seva devoció. Un nou problema podria sorgir-li en l’horitzó immediat. I és que Benzema complirà el desembre 34 anys.

 

Imatge principal: Benzema, jugador del Reial Madrid / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *