Categories
ELNACIONAL.CAT

Belén Esteban i tertulians de ‘Sálvame’, festa grossa i música en català

Aquest estiu de 2021 és molt particular a l’univers ‘Sálvame‘. Motius en tenen. És el primer sense una de les companyes més estimades i respectades, Mila Ximénez. La seva mort, víctima d’un càncer de pulmó contra el que s’ha resistit durant un any, ha estat impactant i molt dolorosa. Un final tràgic que, malgrat que les expectatives no eren gens esperançadores, ningú en volia acceptar. El forat que ha deixat l’andalusa és notable, i des que saltés la notícia, el passat 23 de juny, no ha passat cap dia sense recordar-la i enyorar-la. L’única nota positiva del seu decés és que ha aconseguit baixar la tensió del plató de Telecinco, que viu una revolució i un conflicte permanent des que el mes de març esclatés el cas Rocío Carrasco. El ball de bastons, retrets, enfrontaments i distanciament dels col·laboradors i presentadors ha estat radical. I el fitxatge de Rociíto​ pel programa, on el seu exmarit Antonio David Flores ha passat d’ídol a vilà a la velocitat del llamp, ha multiplicat la tensió. Cada dia tenim una batallla, ja sigui petita, mitjana o la mare de totes les guerres. I les que estan per venir. 

El clima, ja ho veuen, va d’extrem a extrem. I aquest cap de setmana, lluny de les càmeres i els focus, hem pogut veure la part més divertida i humana d’alguns dels seus integrants. Gent que fa poques setmanes portaven casc, armilla i escopeta, ara són tot pau i amor. I disbauxa. Festa i de les grosses. La líder, Belén Esteban.

Belén Esteban a ‘Sálvame’ / Telecinco

La de San Blas ha aprofitat el diumenge al màxim en companyia de col·legues com María Patiño, Antonio Rossi o Belén Rodríguez, a banda d’altres membres de l’equip del xou de Jorge Javier Vázquez. Un dinar estiuenc de germanor en el que no ha faltat res, especialment en quant a la hidratació (s’havia de combatre la calor i pair bé el tiberi) i la música. En aquest apartat destaca la presència de la catalana més universal de l’actualitat i una de les seves cançons més famoses… i en català: efectivament, parlem de la Rosalia i el ‘Milionària, tema que sempre es cola a les celebracions de la Belén. La madrilenya, més de dretes que Pablo Casado, fa una excepció en el seu espanyolisme militant quan es tracta de cantar el tema de la seva amiga més famosa. Bé, també el “parla” si ha de fer publicitat del seu gaspatxo, precisament l’article que fa uns dies la de Sant Esteve Sesrovires va promocionar per als seus 17 milions de seguidors a tot el planeta.

Sigui com sigui, l’escena d’Esteban deixant-se la pell ballant al ritme de la Rosalia es va tornar a repetir, en aquesta ocasió amb ‘cameos‘ de luxe, com el de Patiño (que acabava d’arribar de presentar el ‘Socialité’) i Rossi. La que no es va moure de la cadira va ser Belén Rodríguez: potser ella és més d’altres estils musicals… o d’altres idiomes. Veient-los així, però, ningú diria que treballen en un dels platós més conflictius de la televisió. Atenció al comentari que ha deixat anar el model Jon Kortajarena, per cert.

Belén Esteban, Antonio Rossi i María Patiño ballant la Rosalia / @belenestebanmenendez

Belén Esteban i part de l’equip de ‘Sálvame’ de celebració / Instagram

Rosalia rient / GTRES

La Rosalia fa miracles i amansa les feres. Tanmateix, no sabem quan durarà la pau i la sintonia d’aquesta colla. ‘Sálvame‘ no pot alimentar-se eternament de l’amor i el bon rotllo: “fucking money, man”

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *