Belén Esteban en flames: el seu matrimoni en perill, “arderá Troya”

Aquesta història comença per un desmentit públic: la portada de la revista Lecturas desmunta una de les notícies bomba de la setmana passada, la ruptura sentimental entre dos VIPS de Telecinco. Parlem de la influencer, concursant de reality i projecte de presentadora, Sofía Suescún, i l’andalús Kiko Jiménez, tertulià de ‘Sálvame‘. No és així, estan junts. La informació que l’excèntrica mare de Sofía, Maite Galdeano, va comunicar en directe a Jorge Javier Vázquez era fum. Ara bé, van esprémer la història fins que no donava més de sí, amb la catalana Laura Fa (i Gema López) rebent la pitjor part per part de Jiménez: en sentir qüestionada la seva relació, l’atacava com a mare i com a feminista, provocant un sidral considerable.

En Kiko i la Sofía asseguren que la informació no era real perquè la Maite els ha promès que no va posar-se en contacte amb el presentador, però no són rucs i gosen posar en qüestió el que va dir l‘amo del cortijo. Això posaria en risc la seva pagueta i ànsies de tele, i per aquí no passaran. En comptes d’això, activen el ventilador de porqueria a la màxima potència. I apunten ben alt: Belén Esteban.

Kiko Jiménez i Sofía Suescún confirmen que segueixen junts / @sofia_suescun

Laura Fa indignada contra Kiko Jiménez a ‘Sálvame’ / Telecinco

Belén Esteban s’ho ensumava a ‘Sálvame’ / Telecinco

La madrilenya és una peça de caça major per a l’empresa Suescún-Jiménez: si entra al cos a cos, hauran guanyat la cadira unes setmanes més. S’han llançat a la jugular amb l’excusa que l’estrella de La Fábrica de la Tele critica molt a la parella i a la sogra, com si la resta del món no ho fes a cada instant. Però és clar, hi ha classes i classes. A por ella. Esteban porta dies ensumant-se la jugada, i li va advertir que no hables de mí, olvídame. Doncs si no en volia tassa, tindrà per muntar una cafeteria, perquè li han tocat la fibra sensible. Bé, la segona o la tercera, darrera de la filla Andrea Janeiro i de la seva mare: el marit, Miguel Marcos. La relació amb el conductor d’ambulàncies és idíl·lica, o això vol fer-nos pensar la Belén segons les insinuacions que es fan a la revista. La princesa del pueblo deu estar ja en flames.

Kiko Jiménez: “Gema López, Laura Fa y Belén Esteban son unos buitres carroñeros. Disfrutan y gozan de algo que puede causar daño. Yo no disfrutaría si saliese cualquier información de Belén Esteban y Miguel y… ¡mira que sabemos cosas!“. Sofía Suescún: “Se cosas porque Kiko ha vivido en San Sebastián de los Reyes, en frente de donde trabaja el marido de Belén. Por lo que nos han contado, ardería Troya si rompieran su relación. Cuando lo dejen arderá el mundo“. 

Belén Esteban amb el seu marit, Miguel Marcos / GTRES

 

La portada de ‘Lecturas’ en la que Kiko Jiménez i Sofía Suescún ataquen Belén Esteban 

Seran valents i aniran de debò a la guerra? O és tot una estratègia de ‘Sálvame‘ per intentar fer pujar l’audiència, vist que porten dies sacsejant Kiko Jiménez per crear contingut? Està tot arreglat, o tenim tema? Pròximament a la pantalla… o al quiosc. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *