Categories
ELNACIONAL.CAT

Belén Esteban de boda amb el marit: impacta vestida d’un color gos com fuig

El setembre és bon mes per casaments. El risc de morir de calor vestit de boda es redueix i les pluges són infreqüents. La cita no trenca les vacances dels convidats. Però el problema és com anar-hi vestit. Massa tapats per si fa fresca pot provocar un cop de calor. Belén Esteban ha estat convidada a una.

Es casaven uns amics de la parella, Neila i Gustavo, a Zaorejas, un poblet de Guadalajara. Entre els convidats VIP només la Esteban amb el seu marit Miguel Marcos, Mi Migue. La boda d’aquest parell passarà a la història com l’única exclusiva de casoris on es prohibeix per contracte a la revista Hola que hi aparegui el nuvi.

Hola

La revista Hola d’aquell juliol de 2019 presentava 3 bodes i la gran era la de Belén Esteban sense rastre del nuvi ni en pàgines interiors. En canvi ara de convidats apareixen junts a l’Instagram de l’estrella de Telecinco amb un vestit de color gos com fuig:

Casament de convidada Belén Esteban Instagram

De quin color era el vestit de la princesa del poble? ja que no podia anar de blanc com a convidada, sembla blau. Les revistes del cor l’anomenen “azul bebé”. I no, Esteban ho matisa al final del seu post d’Instagram:

Muchas gracias al pueblo de Zaorejas por el fin de semana que me han hecho pasar y sobre todo a mis amigos Neila & Gustavo por querer compartir un día tan especial con todos nosotros.

Todos con prueba COVID y Vacunados.Gracias por este fin de semana rodeado de familiares y amigos !! Que vivan los novios. Gracias Zaorejas, pueblo con encanto. Por cierto mi vestuario es azul celeste”.

Res de blau nadó.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belén Esteban (@belenestebanmenendez)

Dos dies de setembre a Guadalajara en un casament amb tets Covid on la núvia va quedar eclipsada per la convidada. La premsa parla del seu vestuari com si fos la reina Letícia:

“Belén Esteban estaba radiante con un ‘jumpsuit’ con mangas transparentes y lazada posterior, el cabello suelto y un clutch en color beige con incrustaciones de pedrería”. Diu Semana que és azul celeste. Diu Lecturas que es azul bebé.

Belén Esteban a Telecinco abans del casament

Tot plegat un assaig per la gran boda de la tardor amb Esteban de convidada: la d’Anabel Pantoja el dia 1-O. No en referència al referèndum de Catalunya sinó perquè és un divendres.

La neboda d’Isabel Pantoja es casa amb Omar Sánchez a l’illa de La Graciosa, a les Canàries. Esteban ja ha dit com anirà vestida per restar-li expectació i no eclipsar la núvia. Desafiant el malastruc, diu que anirà de blanc“Según mostró Belén en Instagram lucirá un diseño firmado por Virginia Abzueta. Llevará un vestido largo de corte sencillo, con escote en uve y en color blanco. (revista Semana)

Hace tan solo unos días que la colaboradora acudía a realizarse una prueba de su vestido de invitada. Ha confiado en su estilista de confianza, Manuel Zamorano, el artífice de la mayoría de sus ‘looks’”.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *