Barçagate: Les anotacions de la mà dreta de Bartomeu sobre el Barça i la independència

Els Mossos d’Esquadra sembla que han certificat l’existència d’almenys quatre comptes de Twitter del Barçagate gestionats per I3 Ventures, l’empresa contractada per la junta de Josep Maria Bartomeu, que va arribar a ser detingut per aquest cas. Els documents van ser trobats per la policia al domicili de Jaume Masferrer, la mà dreta de l’expresident Bartomeu.

Segons la informació a què ha tingut l’Agència EFE, els Mossos també han arribat a més conclusions respecte a l’informe que PwC -l’empresa que Bartomeu va contractar per fer l’auditoria– va realitzar sobre el Barçagate. Els Mossos diuen que hi ha un indici, una anàlisi de l’auditoria per part de Masferrer, que confirma que mentre que la junta directiva del club no hi va tenir accés al complet, ell, que n’és un dels investigats, sí que hi va tenir.

Una llibreta de Masferrer aporta informació als Mossos

Els Mossos d’Esquadra van trobar una llibreta Moleskine que aporta informació rellevant per al cos policial. Jaume Masferrer, qui va ser mà dreta de Bartomeu durant el seu mandat, hi va apuntar que havia de parlar a PwC del context de l’octubre del 2017, fent referència al clima polític que es vivia aleshores a Catalunya. En aquestes anotacions de Masferrer s’assegura que Carles Tusquets, que va passar a ser el president de la Comissió Gestora del Barça, coneixia el full de ruta independentista i deia que havien d’actuar per impedir que guanyessin la presidència del Barça.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *