Categories
ELNACIONAL.CAT

Auriculars sense fil Realme amb cancel·lació de soroll, rebaixats a 36 euros

Els Realme Buds Air 2 porten poc més de tres mesos al mercat i gràcies al seu àudio de bona qualitat, la comoditat que proporcionen, la seva autonomia i la cancel·lació de soroll activa que compten, s’han convertit en un dels auriculars sense fil més desitjats d’entre els econòmics. I ho seran més encara ara mentre duri la promoció que els ofereix amb més d’un 25% de descompte sobre el seu preu de venda al públic.

Des que van sortir a la venda els primers AirPods, l’èxit dels auriculars TWS (True Wireless Stereo) és un fet creixent i la major part de les marques fabricants de mòbils ha llançat la seva línia d’auriculars. I entre ells hi ha també la companyia xinesa Realme, que a més és capaç de satisfer l’usuari general a un bon preu com és el cas dels Realme Buds Air 2.

Característiques

La comoditat d’aquest tipus d’auriculars sense fil és un dels seus actius més importants i, tanmateix, l’autonomia no ho és tant, com és de sobres conegut. Els Realme Buds Air 2 compten amb una durada de fins a 5 hores amb una sola càrrega, però van acompanyats d’un estoig que proporciona cinc càrregues.

Els auriculars es recarreguen en ficant-los a l’estoig, que té la seva pròpia bateria que es recarrega a través d’un port USB C. Cal assenyalar que amb només deu minuts de càrrega es poden gaudir dels auriculars fins a dues hores. L’estoig, per la seva part, només necessita dues hores per carregar-se al 100%.

Quant a les seves característiques més tècniques, els Buds Air 2 compten amb un processador d’àudio R2 i la versió Bluetooth que porten és la 5.2, oferint una latència de només 88 mil·lisegons. A més dels drivers de 10 nm que porta cada un dels auriculars, el més destacable d’aquests dispositius és que porten de sèrie la tecnologia de cancel·lació de soroll activa, que redueixen el soroll extern fins i tot en 25 decibels.

Així mateix, com és habitual en aquest tipus d’auriculars TWS porten incorporats una sèrie de gestos a realitzar perquè dominar la reproducció del so. Aquests són els principals:

-Doble toc per a la reproducció, la pausa i per respondre trucades

-Triple toqui per passar a la següent pista

-Toc llarg en un auricular per rebutjar trucades

-Toc llarg als dos auriculars per treure o posar la manera de canviar entre cancel·lació de soroll

-Aturada de reproducció de so en treure de l’orella algun dels auriculars

A més, els Realme Buds Air 2 es controlen amb una aplicació pròpia al mòbil, inclouen Fast Pair per enllaçar ràpidament els auriculars a un Android, disposen d’àudio en alta qualitat AAC i ofereixen altres millores d’àudio a què es pot accedir des de l’aplicació.

L’oferta

El millor d’aquests auriculars ara mateix és que es poden comprar a un preu molt avantatjós per un temps limitat. Del seu preu inicial de 49,90 ha estat rebaixat a 36,75 euros, la qual cosa suposa un descompte del 26%. Es pot comprar aquí.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *